Hocam bence marangoza kendiniz yaptırın istediğiniz gibi. Ben tamamen enlemesine büyük masa hastasıydım gittim marangoza söyledim ölçüleri de verdim bana iki tane bilgisayar konulacak şekilde uzunlamasına masa yaptı ve çok ucuza denk geldi. Tavsiyem sanayiye gidip marangozlarla konuşman. Ama uğraşamam dersen de;Bilgisayara günde ortalama 5 saat bakan bir insanım. Şu anda kullandığım masa çatladı. Fiyat fark etmez. Masa çok sade ve kaliteli olursa sevinirim.
aynı markanın f/p olabilecek bi monitörünü kullanıyorum masaya göre aşırı pahalı değil ama yükseklik ayarı olsun derseniz şu model :https://www.akakce.com/calisma-masa...eklik-ayarli-rgb-oyuncu-fiyati,568143023.htmlBilgisayara günde ortalama 5 saat bakan bir insanım. Şu anda kullandığım masa çatladı. Fiyat fark etmez. Masa çok sade ve kaliteli olursa sevinirim.
Hepsi çok küçük.Hocam bence marangoza kendiniz yaptırın istediğiniz gibi. Ben tamamen enlemesine büyük masa hastasıydım gittim marangoza söyledim ölçüleri de verdim bana iki tane bilgisayar konulacak şekilde uzunlamasına masa yaptı ve çok ucuza denk geldi. Tavsiyem sanayiye gidip marangozlarla konuşman. Ama uğraşamam dersen de;
![]()
Bimossa Dina Oyuncu Masası Siyah Kırmızı 140 Cm - Fiyatı, Yorumları
Bimossa Dina Oyuncu Masası Siyah Kırmızı 140 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bence marangoza kendiniz yaptırın istediğiniz gibi. Ben tamamen enlemesine büyük masa hastasıydım gittim marangoza söyledim ölçüleri de verdim bana iki tane bilgisayar konulacak şekilde uzunlamasına masa yaptı ve çok ucuza denk geldi. Tavsiyem sanayiye gidip marangozlarla konuşman. Ama uğraşamam dersen de;
![]()
Bimossa Dina Oyuncu Masası Siyah Kırmızı 140 Cm - Fiyatı, Yorumları
Bimossa Dina Oyuncu Masası Siyah Kırmızı 140 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
XPRİME Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynı markanın F/P olabilecek bir monitörünü kullanıyorum masaya göre aşırı pahalı değil ama yükseklik ayarı olsun derseniz şu model:https://www.akakce.com/calisma-masa...eklik-ayarli-rgb-oyuncu-fiyati,568143023.html
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.