- Makaleler
- 8
Va panel alın. 2 ms fark olsa ne değişir ki. O kadar hassas gözleriniz varsa bir doktora görünün
Mumkunse su siralamayi tercih edin :Yeni konu açtım konu tam açılınca linkini atacağım gerçekten IPS vs TN vs VA arasında kaldım çok oyun oynuyorum ama görüntü daha iyi TN panele değmez diyorlar gerçekten ortada kaldım. (mobilden yazdım noktalama işaretlerine pek dikkat edemedim.)
Niçin gaming panel olarak IPS önde.Mumkunse su siralamayi tercih edin :
Gaming Panel Sıralaması : IPS - TN - VA
Photoshop, Grafik Tasarım vs. Panel Sıralaması : IPS - VA - TN
Ben sadece oyun oynarım ve internette dolaşırım. Fılm PC den hiç izlemem. Ona göre bir sıralama yapsanız.Mumkunse su siralamayi tercih edin :
Gaming Panel Sıralaması : IPS - TN - VA
Photoshop, Grafik Tasarım vs. Panel Sıralaması : IPS - VA - TN
Özür dilerim yanlış yazmışım. Düzeltiyorum hemen.Niçin gaming panel olarak IPS önde.
Ben sadece oyun oynarım ve internette dolaşırım. Fılm PC den hiç izlemem. Ona göre bir sıralama yapsanız.
Alakası yok hocam. Durum dediğiniz kadar kötü olsa ve TN Panellerin satışı az olsa firmalar hâla TN Panel monitör çıkarmaya devam etmezlerdi.2020 yılında TN panel satın alan insanın gözlerine saygısı yoktur.
Buna dair yeni bir konu açacağım yardımlarınızı bekliyorum.Özür dilerim yanlış yazmışım. Düzeltiyorum hemen.
Alakası yok hocam. Durum dediğiniz kadar kötü olsa ve TN Panellerin satışı az olsa firmalar hâla TN Panel monitör çıkarmaya devam etmezlerdi.
Niçin gaming panel olarak IPS önde.
Ben sadece oyun oynarım ve internette dolaşırım. Fılm PC den hiç izlemem. Ona göre bir sıralama yapsanız.
Aslında o modeli görmüştüm ama acer pek güvenmiyorum. Birde 5 tane ölü piksel çıkmadan iade veya değişim yapmıyorlar. Bu konuda AOC ve daha güvediğim çok marka var.Acer 144hz 1ms TN Panel Monitör bu tarz bir monitör tercih eder miydiniz?
Satılmıyor demedim ki. Bana boş muhabbet gibi gelse de insanlar 1 ms için TN panellere yöneliyordu. Üç panelde de farklı oyunlar oynadım, TN panelin cidden bir olayı yok bence.Alakası yok hocam. Durum dediğiniz kadar kötü olsa ve TN Panellerin satışı az olsa firmalar hâla TN Panel monitör çıkarmaya devam etmezlerdi.
Aoc C24G1 24'' 144Hz 1ms TN Panel Monitör öncelik verdiğiniz markalardan AOC'un böyle bir ürünü var. Ürün özelliklerinde TN Panel olduğu yazmasa da internette araştırdığım üzere üründe TN Panel bulunuyor. (VA Panelmiş. Özür diliyorum.)Aslında o modeli görmüştüm ama acer pek güvenmiyorum. Birde 5 tane ölü piksel çıkmadan iade veya değişim yapmıyorlar. Bu konuda AOC ve daha güvediğim çok marka var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.