Oyuncu monitörü önerisi

Mumkunse su siralamayi tercih edin :
Gaming Panel Sıralaması : TN - IPS - VA
Photoshop, Grafik Tasarım vs. Panel Sıralaması : IPS - VA - TN

Gaming Panel Sıralaması : IPS - TN - VA
Niçin gaming panel olarak IPS önde.
Gaming Panel Sıralaması : IPS - TN - VA
Ben sadece oyun oynarım ve internette dolaşırım. Fılm PC den hiç izlemem. Ona göre bir sıralama yapsanız.

Niçin gaming panel olarak IPS önde.

Ben sadece oyun oynarım ve internette dolaşırım. Fılm PC den hiç izlemem. Ona göre bir sıralama yapsanız.
Özür dilerim yanlış yazmışım. Düzeltiyorum hemen.
2020 yılında TN panel satın alan insanın gözlerine saygısı yoktur.
Alakası yok hocam. Durum dediğiniz kadar kötü olsa ve TN Panellerin satışı az olsa firmalar hâla TN Panel monitör çıkarmaya devam etmezlerdi.

Özür dilerim yanlış yazmışım. Düzeltiyorum hemen.

Alakası yok hocam. Durum dediğiniz kadar kötü olsa ve TN Panellerin satışı az olsa firmalar hâla TN Panel monitör çıkarmaya devam etmezlerdi.
Buna dair yeni bir konu açacağım yardımlarınızı bekliyorum.

Satılmıyor demedim ki. Bana boş muhabbet gibi gelse de insanlar 1 ms için TN panellere yöneliyordu. Üç panelde de farklı oyunlar oynadım, TN panelin cidden bir olayı yok bence.

Aslında o modeli görmüştüm ama acer pek güvenmiyorum. Birde 5 tane ölü piksel çıkmadan iade veya değişim yapmıyorlar. Bu konuda AOC ve daha güvediğim çok marka var.
Aoc C24G1 24'' 144Hz 1ms TN Panel Monitör öncelik verdiğiniz markalardan AOC'un böyle bir ürünü var. Ürün özelliklerinde TN Panel olduğu yazmasa da internette araştırdığım üzere üründe TN Panel bulunuyor. (VA Panelmiş. Özür diliyorum.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…