idriskeskin48
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Çalışan Eleman :D
İyi akşamlar yeni monitör almak istiyorum farklı markalar modellere baktım karar veremedim.
Curved düşündüm daha sonradan düz düşündüm daha önce hiç curved monitör kullanmadım ve test etmedim. Ekran kartım MSI GTX1070 8 GB 256 Bit Gaming X.
Genel olarak oyun odaklı bir monitör alaca.
Baktığım monitör modelleri.
www.hepsiburada.com
Monitörde hoparlör olması güzel bir detay bu model özellikle dikkatmi çekti fakat çok önemli değil ben oyuncu kulaklığı kullanmayı seven biriyim.
www.hepsiburada.com
27 inc olması güzel büyük ekran fakat benim için 24-23 inc monitör de yeterli olur aslında.
Hep 21 kullandım daha büyük bir ekran deneyimi daha güzelde olabilir.
www.hepsiburada.com
Daha önce hiçbir yerde veya Cafe'de curved deneyimim olmadı denemekte istiyorum alışamazsam diye de çekiniyorum ama curved almakta istiyorum.
Hangi modeller iyi fazla bilmediğim için araştırma yapmadım detaylı curved için.
Oyun için alacağım film izlemem demiyorum ama oyun oynadım monitör de film izleyebilirim oyun için TN panel tavsiyeleri gördüm.
O yüzden film için monitör almam ayda 10 film izleyip izlediğim 10 filmin kat kat fazla saatini oyuna ayırıyorum o yüzden oyun odaklı monitör alacağım.
Baktığım diğer modeller.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Bütcem Max 1500 TL kafam iyice karıştır neye bakacağım şaşırdım curved veya düz tavsiyelerinizini yardımlarınızı bekliyorum.
Curved düşündüm daha sonradan düz düşündüm daha önce hiç curved monitör kullanmadım ve test etmedim. Ekran kartım MSI GTX1070 8 GB 256 Bit Gaming X.
Genel olarak oyun odaklı bir monitör alaca.
Baktığım monitör modelleri.
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD Fiyatı
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG271Cbmidpx 27" 1ms 144Hz AMD FREESYNC Fiyatı
Acer KG271Cbmidpx 27" 1ms 144Hz AMD FREESYNC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hep 21 kullandım daha büyük bir ekran deneyimi daha güzelde olabilir.
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hangi modeller iyi fazla bilmediğim için araştırma yapmadım detaylı curved için.
Oyun için alacağım film izlemem demiyorum ama oyun oynadım monitör de film izleyebilirim oyun için TN panel tavsiyeleri gördüm.
O yüzden film için monitör almam ayda 10 film izleyip izlediğim 10 filmin kat kat fazla saatini oyuna ayırıyorum o yüzden oyun odaklı monitör alacağım.
Baktığım diğer modeller.
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG251QFBMIDPX 24.5" 1ms 144Hz Zero Frame Amd Freesync Fiyatı
Acer KG251QFBMIDPX 24.5" 1ms 144Hz Zero Frame Amd Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer NITRO XF240QPbiipr 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Acer NITRO XF240QPbiipr 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bütcem Max 1500 TL kafam iyice karıştır neye bakacağım şaşırdım curved veya düz tavsiyelerinizini yardımlarınızı bekliyorum.