Oyuncu Monitöründe HDMI Gerekli mi ?

Jhunkyff

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar, ben bir oyuncu monitörü bakıyorum hem bilgisayardan hem de Xbox 360'tan oyun oynayacağım ama HDMI'lı 1ms bir monitör 650 TL iken HDMI'sız 1ms bir monitör 550 TL, bu yüzden ve pek bilgim olmadığından sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 23.6 inch 1ms-2ms ASUS monitör önerirseniz sevinirim. (ASUS istememin sebebi ayarlarının fazla ve rahat olması)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI, D-Sub analogdan daha iyi görüntü verir, renkleri ve görüntüyü daha canlı ve iyi aktarır diye biliyorum ama daha bilgili biri cevaplarsa daha iyi olur bu benim kendi bildiğim kadarı.
 
Eğer monitörün 60Hz olacak ise bir fark yok. Ben kendi monitörümde her iki portu da denedim. Arada çok az bir fark var, farkı anlayabilmen için odaklanman lazım.
 
Bende DVI kulanıyorum bilmiyorum gereklimi HDMI. Sadece HDMI'da frekans limiti olduğunu duydum onun dışında eksiden HDMI mı vardı ver görüntüyü DVI gitsin :LOL:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı