Oyuncu Mouse ile Normal Mouse Arasında ki Fark

Bence Logitech'den başka markaya yönelme. X7 klavye kullanıyorum 1.5 yıldır bunu üretende tasarlayanda allahından bulsun. Tuşları aşırı sesli, tuşlar sallanıyor, malzeme dandik, w,a,s,d tuşlarının rengi soldu. Aynı anda Logitech G500 mouse aldım sıkıntısız kullanıyorum.

Bir fark yok aslında elin hangi mouse'a alıştıysa en rahat onda oynarsın, oyuncu mouse'u sana artılar katar. Örneğin; ayarlanabilir tuşlara istediğin fonksiyonu ayarlayabilirsin, mesela bende G500 var bir tuşuna belli zaman aralıklarıyla sol click atadım bu sayede sürekli basmama gerek kalmıyor, ayarladığım tuşa basılı tuttuğumda o işlevi görüyor. Bunların haricinde DPI ayarı yapabilirsin vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
DPI değeri
Makro tuşlar
Tasarımı
Eline iyi oturması
Aydınlatması
Uzun ömürlü olması

Aklıma gelen farklar bunlar. Oyun ekipmanları olarak geçiyor artık bu ürünler, oyunlarda daha iyi performans sergilemek istiyorsan almanı tavsiye ederim.
Alabiliyorsan Logitech G300 iyi bir üründür.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı