Yok hocam ben 2. el mouse almamayı planlıyorum geçende bir olay yaşamıştım da. Teşekkürler cevabın için G300S'e bir bakarım.Dostum Frisby markasından uzak durman gerekirdi. Bu civardaki mouselar fazla kaliteli olmuyor. Çok uygun fiyata kat kat daha kaliteli Logitech G300S satıyorum imzamdan ulaşabilirsin. Hatta @Mr.Acar'da bu fareyi kullanıyor. Görüşlerini belirtmesini isterim.
Tam bir fiyatım yok ama 140-150 lirayı aşmazsa iyi olur.Bütçenizi tam olarak belirtin. Belirttiğiniz model alınmaz.
Yanıtınız için teşekkürler. Corsair Harpoon almaya karar verdim fakat ne kadar araştırsam da bunu gidip deneyeceğim bir mağaza bulamadım. İnternet sitelerine yazınca aradığınız ürün yok diyor. Sadece internet üzerinden mi satın alınıyor? İnternet harici nereden satın alabilirim?Corsair Harpoon RGB, Cooler Master MasterMouse S, Logitech G102 veya Steelseries Rival 110 elinize oturanı alabilirsiniz.
Corsair Harpoon RGB İncelemesi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.