Oyuncu Mouse önerisi

vict0ry

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Frisby GX6 oyuncu mouse'una sahiptim. Tuşu bozulduğu için yarın yeni bir mouse alacağım. Güzel oyuncu mouse tavsiyelerinizi alabilirim.

v2-77041-2_medium.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Frisby markasından uzak durman gerekirdi. Bu civardaki mouselar fazla kaliteli olmuyor. Çok uygun fiyata kat kat daha kaliteli Logitech G300S satıyorum imzamdan ulaşabilirsin. Hatta @Mr.Acar'da bu fareyi kullanıyor. Görüşlerini belirtmesini isterim.

Son düzenleme:
Dostum Frisby markasından uzak durman gerekirdi. Bu civardaki mouselar fazla kaliteli olmuyor. Çok uygun fiyata kat kat daha kaliteli Logitech G300S satıyorum imzamdan ulaşabilirsin. Hatta @Mr.Acar'da bu fareyi kullanıyor. Görüşlerini belirtmesini isterim.
Yok hocam ben 2. el mouse almamayı planlıyorum geçende bir olay yaşamıştım da. Teşekkürler cevabın için G300S'e bir bakarım.

Bütçenizi tam olarak belirtin. Belirttiğiniz model alınmaz.
Tam bir fiyatım yok ama 140-150 lirayı aşmazsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Harpoon RGB, Cooler Master MasterMouse S, Logitech G102 veya Steelseries Rival 110 elinize oturanı alabilirsiniz.
Corsair Harpoon RGB İncelemesi
Yanıtınız için teşekkürler. Corsair Harpoon almaya karar verdim fakat ne kadar araştırsam da bunu gidip deneyeceğim bir mağaza bulamadım. İnternet sitelerine yazınca aradığınız ürün yok diyor. Sadece internet üzerinden mi satın alınıyor? İnternet harici nereden satın alabilirim?

Asus ROG Pugio öneririm DPI değeri oldukça yüksek, 7200 DPI değerine sahip RGB bir mouse. Bütçen kısıtlıysa Logitech'in uygun fiyatlı ürünlerini inceleyebilirsin.

Bütçen varsa Zowie EC1-A bu pişman olmayacağın bir mouse. Yoksa Logitech G102 fiyat performans olarak en iyilerinden diyebilirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı