O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 121 31 Ocak 2021 #11 ahmetaltkn dedi: Yeterli olur tabii de almışken masanıza göre büyük bir mouse pad almak daha mantıklı. Daha rahat ettiriyor denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... yani mouseı çevirirken klavyeye falan çarpmasın diye ben daha çok seviyorum tek mouse pad
ahmetaltkn dedi: Yeterli olur tabii de almışken masanıza göre büyük bir mouse pad almak daha mantıklı. Daha rahat ettiriyor denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... yani mouseı çevirirken klavyeye falan çarpmasın diye ben daha çok seviyorum tek mouse pad
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #12 osmanexe dedi: Yani mouseı çevirirken klavyeye falan çarpmasın diye ben daha çok seviyorum tek mouse pad. Genişletmek için tıkla... Klavyeye niye çarpıyor mouse mouse pad büyük olunca anlamadım?
osmanexe dedi: Yani mouseı çevirirken klavyeye falan çarpmasın diye ben daha çok seviyorum tek mouse pad. Genişletmek için tıkla... Klavyeye niye çarpıyor mouse mouse pad büyük olunca anlamadım?
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 121 31 Ocak 2021 #13 ahmetaltkn dedi: Klavyeye niye çarpıyor mouse mouse pad büyük olunca anlamadım? Genişletmek için tıkla... klavye yakın durmuyor mu mousea
ahmetaltkn dedi: Klavyeye niye çarpıyor mouse mouse pad büyük olunca anlamadım? Genişletmek için tıkla... klavye yakın durmuyor mu mousea
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #14 osmanexe dedi: Klavye yakın durmuyor mu mousea. Genişletmek için tıkla... Durur da mouse pad ile alakası ne bunun?Çarparsa her türlü çarpar.
osmanexe dedi: Klavye yakın durmuyor mu mousea. Genişletmek için tıkla... Durur da mouse pad ile alakası ne bunun?Çarparsa her türlü çarpar.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #15 aydos dedi: Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com Kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu mouse padi çok beğendim ilerde yırtılma, aşınma vs. olur mu?
aydos dedi: Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com Kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu mouse padi çok beğendim ilerde yırtılma, aşınma vs. olur mu?
IsBestOnLy Centipat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 391 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #16 Steelseries Qck serisine bak üstüne yok bana göre
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Ocak 2021 #17 Tekila Harun dedi: Bu mouse padi çok beğendim ileride yırtılma, aşınma vs. olur mu? Genişletmek için tıkla... 4 aydır kullanıyorum. Renkleri gayet parlak. Sıkı dokunmuş. Şu anlık bir sıkıntı yok. Alabilirsiniz.
Tekila Harun dedi: Bu mouse padi çok beğendim ileride yırtılma, aşınma vs. olur mu? Genişletmek için tıkla... 4 aydır kullanıyorum. Renkleri gayet parlak. Sıkı dokunmuş. Şu anlık bir sıkıntı yok. Alabilirsiniz.
bğra ünl Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #18 ahmetaltkn dedi: Yeterli olur tabii de almışken masanıza göre büyük bir mouse pad almak daha mantıklı. Daha rahat ettiriyor denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... 800 dpi ile 1500 dpi arası kullanıyorum mouseyi.Sizce speed mouse pad mi almalıyım yoksa control mouse pad mi?
ahmetaltkn dedi: Yeterli olur tabii de almışken masanıza göre büyük bir mouse pad almak daha mantıklı. Daha rahat ettiriyor denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... 800 dpi ile 1500 dpi arası kullanıyorum mouseyi.Sizce speed mouse pad mi almalıyım yoksa control mouse pad mi?