Oyuncu notebook tavsiyesi

Badoo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim eski emektarı bi kenara kaldırmak istiyorum artık çünkü iş görmüyor. Oyunu sık oynarım ve malesef görüntü kalitesi düşük oynadım hep. ( amaç bitirmekti :mutlu:) Artık görüntü kalitesinde taviz vermemek ve takılma ısınma gibi sorunları yaşamak istemiyorum. 5000 ve küsüratına kadar çıkabiliriz şöyle beni en az 4 sene sorunsuz götürecek bi notebook tavsiyesi istiyorum.

MSI ilk öncelik.
Daha sonra piyasada bulunan direkt olarak oyuncu bilgisayarı toplayan Monster, Rampage, Phoenix tarzı ürünleri piyasa araştırmasıyla karşılaştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI ilk öncelik..
Daha sonra piyasada bulunan direkt olarak oyuncu bilgisayarı toplayan Monster , Rampage , Phoenix tarzı ürünleri piyasa araştırmasıyla karşılaştırabilirsiniz..
Msi gs 70 almayı planlıyodum nasıl sence? Isınma sorunu var falan dediler ama araştırdığımda çift fan varmış çift fanla ısınma sorunu olur mu?

GTX 765M var galiba MSI GS70'te. Görüntü kalitesinden yine taviz vereceksiniz. Ben Monster tavsiye ediyorum, ₺5000'ye GTX 980M ekran kartlı bir notebook alabiliyorsunuz, son derece ilgili bir servisi var, asla umursamamazlık yapmıyorlar. İlk 30 gün 0 ölü piksel garantisi var, 15 gün içinde her nedenle olursa olsun geri iade mümkün. Daha ne olsun?

GTX 765M var galiba MSI GS70'te. Görüntü kalitesinden yine taviz vereceksiniz. Ben Monster tavsiye ediyorum, ₺5000'ye GTX 980M ekran kartlı bir notebook alabiliyorsunuz, son derece ilgili bir servisi var, asla umursamamazlık yapmıyorlar. İlk 30 gün 0 ölü piksel garantisi var, 15 gün içinde her nedenle olursa olsun geri iade mümkün. Daha ne olsun?
Farklı bi konfigürasyonunu almayı planlıyorum onda GTX860M var yeterli olmaz mı? Genellikle RPG ve FPS oynuyorum.

Msi gs 70 almayı planlıyodum nasıl sence? Isınma sorunu var falan dediler ama araştırdığımda çift fan varmış çift fanla ısınma sorunu olur mu?

Isınma sorunundan ziyade ses problemi olur gibime geldi.

Edit: Ayrıca evet ilgili bir servisi var Monster'ın o kadar para veriyoruz bi zahmet olsun o kadar. :)

O çift fan belli bir süre sonra tozla doluyor ve evin içinde F-16 pisti varmış gibi bir hissiyata sebep oluyor. ;)

O çift fan belli bir süre sonra tozla doluyor ve evin içinde F-16 pisti varmış gibi bir hissiyata sebep oluyor ;)
Anladım haklısın bu bi sorun olabilir ama bu pc'yi istememin en büyük nedeni 17 inc için oldukça hafif olması taşınabilir vede büyük bir ekrana sahip oluyosun sunduğu özelliklerde gayet güzel bence ama bu işin içinde değilim pek tavsiye istiyorum yüzden bu olabilecek tozlanma nasıl halledilebilir? :dikkatli:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı