Oyuncu notebook tavsiyesi

Düzenli temizlemeyle halledilir. GTX 860M ile GTX 980M arasında dağlar kadar fark var biliyorsun değil mi? GTA 5'te 860M ile medium ayarlarda aldığın FPS, GTX 980M'de Ultrada aldığın FPS kadar olur. Ben hâlâ Monster tavsiye ediyorum o kadar para verip GTX 860M almak mantıksız olur.

Düzenli temizlemeyle halledilir. GTX 860M ile GTX 980M arasında dağlar kadar fark var biliyorsun değil mi? GTA 5'te 860M ile medium ayarlarda aldığın FPS, GTX 980M'de Ultrada aldığın FPS kadar olur. Ben hâlâ Monster tavsiye ediyorum o kadar para verip GTX 860M almak mantıksız olur.
Monster'ı pek bilmiyorum ben ama araştırmanma fayda var teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tozlanmasını engellemenin tek yolu her hafta rutin temizlik.
MSI GS70 gayet sağlam bir oyuncu bilgisayarı.
Buna uygun sağlam bir Soğutucu alman gerek Cooler Master öneririm.
Öneri olarak her zaman Masaüstü öneriyorum ama taşınabilirlik olarak bir alternatifi yok. ;)

Toz burada ortak problem.
Arkadaş amacını belirlemiş oyun oynamak istiyor.
Bu tarz amacı belli bilgisayar alımlarında.
Dikkat edilecek hususlar, Fiyat/Performans oranı, izlediğin ürünle ilgili kullanıcı yorumları, ve kişisel istektir.
Bende Monster'ın kaliteli olduğunu biliyorum fakat bu İntel ile AMD'yi kıyaslamaya benzer.
MSI aynı zamanda bir donanım üreticisi bunun tecrübesini kullanıyorlardır elbet.
Benim önerim MSI'ın değişik varyasyonlarını gözden geçirsin aynı zamanda Monster'ın.
Kullanıcı yorumlarını takip etsin. Mesela ben Monster'da Tulpar T7 modelini öneririm. Şu an HepsiBurada'da 5.799 TL..

Monster Tulpar T7 V2.7 Intel Core i7 4710MQ 2.5GHz / 3.5GHz Fiyatı

Edit : Bu arada fanları plastik malzemeden yapmasalar bu kadar tozlanmaz.

Tozlanmasını engellemenin tek yolu her hafta rutin temizlik..
MSI GS70 gayet sağlam bir oyuncu bilgisayarı..
Buna uygun sağlam bir Soğutucu alman gerek Cooler Master öneririm..
Öneri olarak her zaman Masaüstü öneriyorum ama taşınabilirlik olarak bir alternatifi yok ;)
Bu gs70de aklıma takılan pil değiştirilemediği için bi sorun çıktığında ben bu pil işini nasıl halledeceğim ve GTX765M le GTX860M arasında nasıl bi fark var? Yani bana hissedilebilir bi derecede artısı olacak mı yoksa boşuna fazla para mı basacağım?

Bu gs70de aklıma takılan pil değiştirilemediği için bi sorun çıktığında ben bu pil işini nasıl halledicem ve GTX765M le GTX860M arasında nasıl bi fark var yani bana hissedilebilir bi derecede artısı olucak mı yoksa boşuna fazla para mı basıcam?

GeForce GTX 860M vs 765M

Yukarıdaki karşılaştırmanın açıklaması şu. GTX 860M fiyat olarak 3'te 1'i olmasına rağmen performans olarak denk.

Yapısal bütünlüğü bozmamak için yani daha ince yapabilmek için demirbaş yapmışlar pili evet aynı yöntem son dönemlerde telefonlarda da uygulanıyor.. Bunun çözümü Servise göndermek.

GeForce GTX 860M vs 765M

Yukarıdaki karşılaştırmanın açıklaması şu.. GTX 860M fiyat olarak 3'te 1'i olmasına rağmen performans olarak denk..

Yapısal bütünlüğü bozmamak için yani daha ince yapabilmek için demirbaş yapmışlar pili evet aynı yöntem son dönemlerde telefonlarda da uygulanıyor.. Bunun çözümü Servis'e göndermek..
GTX860M in daha güncel bi model olması bi artı sağlamaz mı peki?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı