Oyuncu pc'ye monitör

Şuan için bir fikrim yok nasıl olduğuna dair çünkü hâlâ "Ürünleriniz Temin Ediliyor" diyor ama arkadaşın arkadaşına önermiştim bu monitörü D) o da PS'de kullanmak üzere aldı ve gayet memnun herhangi bir şikayeti yokmuş.

Nasıl hocam monitörünüz yani Asus VX238H monitörü. Ghost,lag... gibi şeylere baktınız mı ? İyi derseniz en fazla yıl başına kadar monitörün resimlerini ve benim kötü olacak inceleme fotoğraflarımı görebilirsiniz.

Yani gerçekten Asus VX238H monitöründen ciddi soğudum. Bu sizce doğru bir görüş mü ? Bu sorunlar bir süre sonra mı çıktı ? Asus MX serisi nasıl ? Mesela Asus MX239H kullanan arkadaşa sormak istiyorum esas. Şu an kullandığınız IPS-LED monitör nasıl ? Mesela lag,ghost... filan baktınız mı ? Oyunlarda nasıl ? Bu kadar fiyatlı bir monitöre 5ms nasıl olmuş ? Bilgim olmadığı için soruyorum. Siz hangi monitörü önerirsiniz ?

Kısa bir şekilde cevap vermek gerekirse Asus VX238H model monitörü almanı önermem. Bahsettiğim sorunlar monitörü ilk kullandığım andan itibaren vardı. Şuan kullandığım monitörden de bayağı memnunum. Oyunlar ve günlük kullanım olsun tabi çok daha iyi monitörler var ama bunun içinde kesenin ağzını daha çok açman lazım. Kararı sana bırakıyorum iyi araştır ve düzgün karar ver..

Aşırı olmadan gönül rahatlılığı ile önerebileceğiniz monitör yok mu ?

- - - Güncellendi - - -

Asus VX239H nasıl sizce ?

Uğraşmayın alın bir led tv. Hem uydusu da içinde hd tv izlersin hemde full hd led ekranda oynarsın oyununu. Tabi gözlerde problem yoksa...

Zaten samsung smart TV var. Ben monitör soruyorum. Ama oynayamıyor insan. Sadece başkası izlemek için iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…