Oyuncu pc'ye monitör

• Konuyu başlatan pc03
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 3.073
Nasıl hocam monitörünüz yani Asus VX238H monitörü. Ghost,lag... gibi şeylere baktınız mı ? İyi derseniz en fazla yıl başına kadar monitörün resimlerini ve benim kötü olacak inceleme fotoğraflarımı görebilirsiniz. :D

Yani gerçekten Asus VX238H monitöründen ciddi soğudum. Bu sizce doğru bir görüş mü ? Bu sorunlar bir süre sonra mı çıktı ? Asus MX serisi nasıl ? Mesela Asus MX239H kullanan arkadaşa sormak istiyorum esas. Şu an kullandığınız IPS-LED monitör nasıl ? Mesela lag,ghost... filan baktınız mı ? Oyunlarda nasıl ? Bu kadar fiyatlı bir monitöre 5ms nasıl olmuş ? Bilgim olmadığı için soruyorum. Siz hangi monitörü önerirsiniz ?

Kısa bir şekilde cevap vermek gerekirse Asus VX238H model monitörü almanı önermem. Bahsettiğim sorunlar monitörü ilk kullandığım andan itibaren vardı. Şuan kullandığım monitörden de bayağı memnunum. Oyunlar ve günlük kullanım olsun tabi çok daha iyi monitörler var ama bunun içinde kesenin ağzını daha çok açman lazım. Kararı sana bırakıyorum iyi araştır ve düzgün karar ver..

Uğraşmayın alın bir led tv. Hem uydusu da içinde hd tv izlersin hemde full hd led ekranda oynarsın oyununu. Tabi gözlerde problem yoksa...:D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı