Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.595 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 30 Ocak 2023 #11 Grandfather dedi: Sadece görsel olarak güzel. Onun dışında bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar Windows 10'un makyajlı haliydi şimdi de öyle birkaç ufak tefek değişiklikler hariç.
Grandfather dedi: Sadece görsel olarak güzel. Onun dışında bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar Windows 10'un makyajlı haliydi şimdi de öyle birkaç ufak tefek değişiklikler hariç.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 30 Ocak 2023 #12 Grandfather dedi: Sadece görsel olarak güzel. Onun dışında bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Yok dostum oda güzel değil. Windows 10'da görev çubuğunu istediğin yere koyabilirken Windows 11'de nasıl hareket ettiremiyoruz aklım almıyor.
Grandfather dedi: Sadece görsel olarak güzel. Onun dışında bir artısı yok. Genişletmek için tıkla... Yok dostum oda güzel değil. Windows 10'da görev çubuğunu istediğin yere koyabilirken Windows 11'de nasıl hareket ettiremiyoruz aklım almıyor.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Ocak 2023 #13 Grandfather dedi: Kesinlikle şans. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum belli başlı canımı sıkan özellikler var örneğin sağ tık yapınca diğer özellikler falan tıklamak saçma fakat genel manada hoşuma gidiyor.
Grandfather dedi: Kesinlikle şans. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum belli başlı canımı sıkan özellikler var örneğin sağ tık yapınca diğer özellikler falan tıklamak saçma fakat genel manada hoşuma gidiyor.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 30 Ocak 2023 #14 play as Eminem dedi: 8.1'de kullandım ama bilgisayarım o zamanlar pek iyi değildi çok deneyim edemedim maalesef Windows 7 benim için zirvedir. Genişletmek için tıkla... En başta Windows 7 ile başladım. Benim için çok iyiydi. Ama artık bu dönemde yeni programları ve oyunları kaldırmadığı için çok işime yaramadı. burakxwme dedi: Yok dostum oda güzel değil. Windows 10'da görev çubuğunu istediğin yere koyabilirken Windows 11'de nasıl hareket ettiremiyoruz aklım almıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç Win11 kullanmadım. İnternetten gördüğüme göre o güzeldi. Bu mesajdan sonra artık hiç sevmiyorum. Leon Dayı dedi: İlk zamanlar Windows 10'un makyajlı haliydi şimdi de öyle birkaç ufak tefek değişiklikler hariç. Genişletmek için tıkla... Bir de artık ne kadar güncelleme getirseler o kadar batırıyorlar.
play as Eminem dedi: 8.1'de kullandım ama bilgisayarım o zamanlar pek iyi değildi çok deneyim edemedim maalesef Windows 7 benim için zirvedir. Genişletmek için tıkla... En başta Windows 7 ile başladım. Benim için çok iyiydi. Ama artık bu dönemde yeni programları ve oyunları kaldırmadığı için çok işime yaramadı. burakxwme dedi: Yok dostum oda güzel değil. Windows 10'da görev çubuğunu istediğin yere koyabilirken Windows 11'de nasıl hareket ettiremiyoruz aklım almıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç Win11 kullanmadım. İnternetten gördüğüme göre o güzeldi. Bu mesajdan sonra artık hiç sevmiyorum. Leon Dayı dedi: İlk zamanlar Windows 10'un makyajlı haliydi şimdi de öyle birkaç ufak tefek değişiklikler hariç. Genişletmek için tıkla... Bir de artık ne kadar güncelleme getirseler o kadar batırıyorlar.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.595 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 30 Ocak 2023 #15 Grandfather dedi: En başta Windows 7 ile başladım. Benim için çok iyiydi. Ama artık bu dönemde yeni programları ve oyunları kaldırmadığı için çok işime yaramadı. Hiç Windows 11 kullanmadım. İnternetten gördüğüme göre o güzeldi. Bu mesajdan sonra artık hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7 çok güzeldi. Windows 8.1'de iyiydi ama bazı şeyleri uğraştırıcıydı. Eski PC'im de kullanıyorum onu.
Grandfather dedi: En başta Windows 7 ile başladım. Benim için çok iyiydi. Ama artık bu dönemde yeni programları ve oyunları kaldırmadığı için çok işime yaramadı. Hiç Windows 11 kullanmadım. İnternetten gördüğüme göre o güzeldi. Bu mesajdan sonra artık hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7 çok güzeldi. Windows 8.1'de iyiydi ama bazı şeyleri uğraştırıcıydı. Eski PC'im de kullanıyorum onu.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 30 Ocak 2023 #16 Bir de bazı bilgisayarlarda driver optimize sorunları var. Bir kullanıcının bilgisayarında hoparlör çalışıyorken Windows 11'e geçtikten sonra hoparlörü vs. kullanamıyor olması gibi ne kadar driver güncelleme vs. denesem de bir türlü düzeltemedim.
Bir de bazı bilgisayarlarda driver optimize sorunları var. Bir kullanıcının bilgisayarında hoparlör çalışıyorken Windows 11'e geçtikten sonra hoparlörü vs. kullanamıyor olması gibi ne kadar driver güncelleme vs. denesem de bir türlü düzeltemedim.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 30 Ocak 2023 #17 Grandfather dedi: Bence Windows 8.1 en iyisiydi. Ama Windows 10'un kişiselleştirme ayarlarından Windows 8.1 gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... 8.1'in metro arayüzü berbat onun dışında güzel.
Grandfather dedi: Bence Windows 8.1 en iyisiydi. Ama Windows 10'un kişiselleştirme ayarlarından Windows 8.1 gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... 8.1'in metro arayüzü berbat onun dışında güzel.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 30 Ocak 2023 #18 264075 dedi: 8.1'in metro arayüzü berbat onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ama bana güzel geliyordu.
264075 dedi: 8.1'in metro arayüzü berbat onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ama bana güzel geliyordu.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #19 An itibari ile Windows 11'den Windows 10'a geçtim.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #20 supprime dedi: W11 kullanırken hiçbir sorun yaşamadım aksine bilgisayar hızlandı. Genişletmek için tıkla... +1 benimki de.
supprime dedi: W11 kullanırken hiçbir sorun yaşamadım aksine bilgisayar hızlandı. Genişletmek için tıkla... +1 benimki de.