467838
Kilopat
Clash of Clans hariç (çünkü pay to Win.)
Ben para yatırmadan emek vererek çok iyi konumlara geldim sabırsız olmamak gerek.
Clash of Clans hariç (çünkü pay to Win.)
Ben 6 aydır 1400 kupayı geçemedimBen para yatırmadan emek vererek çok iyi konumlara geldim sabırsız olmamak gerek.
Hilecilerden istediğin gibi nefret edebilirsin bir yere gitmeyeceğiz.
Ama çoğu oyundaki gibi abartı bir p2w yok. Ben yıllardır oynuyorum para yatırmadan eksikliğini de hiç hissetmedim.Ben 6 aydır 1400 kupayı geçemedim![]()
Evet.Hile mi yapıyorsun?
Aferin.
Ona bakarsan bütün Supercell oyunları pay to win.Clash of Clans hariç (çünkü pay to win.)
Soyunuz tükensin emi! Sizin yüzünüzden hiç bir oyunun ne tadı ne suyu kaldı. Onun harici birde PC'ni kim bilir nasıl hangi virüslere bulaştırdın da haberin yok. Umarım bilgisayarın en kısa zaman'da kullanılamaz hale gelir, sana ibret olur.
Bana ibret mi olur? Virüs mü doludur? Tamam anladık hilelerden gram anladığın yok.Ona bakarsan bütün Supercell oyunları pay to win.
Soyunuz tükensin emi! Sizin yüzünüzden hiç bir oyunun ne tadı ne suyu kaldı. Onun harici birde PC'ni kim bilir nasıl hangi virüslere bulaştırdın da haberin yok. Umarım bilgisayarın en kısa zaman'da kullanılamaz hale gelir, sana ibret olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.