OyuncuStore güvenilir mi?

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
OyuncuStore güvenilir mi arkadaşlar? Sanal kartla yapacağım ne olur ne olmaz. Var mıdır alışveriş yapan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncustore güvenilir mi arkadaşlar? Sanal kartla yapacağım ne olur ne olmaz. Var mıdır alışveriş yapan?

Paranızı çalıp hesap vermemezlik yapmaz, şahsen benim alışverişim oldu GTA 5 almıştım bir sorun çıkmadı. Hatta hesap bilgileri yanlış maile gitmişti yazdım yardımcı falanda olmuştu. Ama hesaplar paylaşımlı tabii yine de belli olmaz sonradan hesaplar gidebilir.

Hocam telefon numarısı felan istiyor neden ?

hocam eğer oyun alacaksanız bu tür siteler ya çalıntı yada ortak hesap satıyor bilginize
1 hesap birden fazla kişiye satılıyor.
biliyorum hocam

telefonu verdik diyelim adımıa bir şeyler yapılmaz dimi
Bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaz.

Bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaz.
Hocam siz satın aldıgınızda vermişmiydiniz.

Telefonu verdik diyelim adımıa bir şeyler yapılmaz değil mi?

Ben verdim bir sıkıntı olmadı ama olmaz da deyip sorumluluk almak istemem.

İsterseniz Instagram'dan yazın oyuncustore ye aklınıza takılan soruları sorarsınız.

Ben verdim bir sıkıntı olmadı ama olmaz da deyip sorumluluk almak istemem.

İsterseniz Instagram'dan yazın oyuncustore ye aklınıza takılan soruları sorarsınız.
Hocam aklıma büyük bi soru var alışveriş yapınca steame giriyoruz ve ip miz gmalimiz onlara gidiyorya bizimde Steam hesabımızı çalamazlar dimi ?

Hocam aklıma büyük bi soru var alışveriş yapınca steame giriyoruz ve ip miz gmalimiz onlara gidiyorya bizimde Steam hesabımızı çalamazlar dimi ?
Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…