Oyuncustore güvenilir mi arkadaşlar? Sanal kartla yapacağım ne olur ne olmaz. Var mıdır alışveriş yapan?
Hocam telefon numarısı felan istiyor neden ?Paranızı çalıp hesap vermemezlik yapmaz, şahsen benim alışverişim oldu GTA 5 almıştım bir sorun çıkmadı. Hatta hesap bilgileri yanlış maile gitmişti yazdım yardımcı falanda olmuştu. Ama hesaplar paylaşımlı tabii yine de belli olmaz sonradan hesaplar gidebilir.
hocam eğer oyun alacaksanız bu tür siteler ya çalıntı yada ortak hesap satıyor bilginize
biliyorum hocam1 hesap birden fazla kişiye satılıyor.
Bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaz.Hocam telefon numarısı felan istiyor neden ?
biliyorum hocam
telefonu verdik diyelim adımıa bir şeyler yapılmaz dimiParanızı çalıp hesap vermemezlik yapmaz, şahsen benim alışverişim oldu GTA 5 almıştım bir sorun çıkmadı. Hatta hesap bilgileri yanlış maile gitmişti yazdım yardımcı falanda olmuştu. Ama hesaplar paylaşımlı tabii yine de belli olmaz sonradan hesaplar gidebilir.
Bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaz.
Hocam siz satın aldıgınızda vermişmiydiniz.Bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaz.
Telefonu verdik diyelim adımıa bir şeyler yapılmaz değil mi?
Hocam aklıma büyük bi soru var alışveriş yapınca steame giriyoruz ve ip miz gmalimiz onlara gidiyorya bizimde Steam hesabımızı çalamazlar dimi ?Ben verdim bir sıkıntı olmadı ama olmaz da deyip sorumluluk almak istemem.
İsterseniz Instagram'dan yazın oyuncustore ye aklınıza takılan soruları sorarsınız.
Sanmıyorum, olsa benim Steam hesabım giderdi bu zamana kadar.Hocam aklıma büyük bi soru var alışveriş yapınca steame giriyoruz ve ip miz gmalimiz onlara gidiyorya bizimde Steam hesabımızı çalamazlar dimi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.