Oyuncustore güvenilir midir?

chu025

Decapat
Daha fazla  
Oyuncustore adlı bir sitede gayet uyguna oyunlarla karşılaştım. Güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncustore adlı bir sitede gayet uyguna oyunlarla karşılaştım. Güvenilir midir?
Hayır kesinlikle değil, iade ve değişim yok rezil bir site öncedende bu konu hakkında forum açılmıştı yine fikrim değişmedi hiçbir zaman değişmeyecek her zamsn oyunu orjinal yerinden yani Steam gibi sitelerden almak daha güvenli

Oyunları kod olarak veriyorlar diye biliyordum.

Merhaba,
Önceden de oyuncustore hakkında konular açılmıştı hesapları birden fazla kişiye sattıkları için hesap çalınma sorunları oluyormuş bunları söylediğinizde yeni hesap veriyorlarmış ama tekrar çalındığında vs. ilgilenmeyi bırakıyorlarmış.

Ayrıca oyuncustore biraz pahalı bunun yerine itemsatış sitesini tercih edebilirsiniz, kendimde yeni oyunları denemek için itemsatış sitesinden satın alım yapıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım ama tabi ki Steamden kendi hesabınıza almanız daha iyi olur.

Oyunları kod olarak veriyorlar diye biliyordum.
Hayır maalesef hesap olarak veriyorlar.

Son düzenleme:

Önerdiğiniz bir site var mı?

Hocam aldığın hesapların ortakları çıkıyor o yüzden uzak dur.Ben rdr2 aldım benden hariç 4 kişi hesaba gir-çık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…