Hayır kesinlikle değil, iade ve değişim yok rezil bir site öncedende bu konu hakkında forum açılmıştı yine fikrim değişmedi hiçbir zaman değişmeyecek her zamsn oyunu orjinal yerinden yani Steam gibi sitelerden almak daha güvenliOyuncustore adlı bir sitede gayet uyguna oyunlarla karşılaştım. Güvenilir midir?
Hayır kesinlikle değil, iade ve değişim yok rezil bir site önceden de bu konu hakkında forum açılmıştı yine fikrim değişmedi hiçbir zaman değişmeyecek her zamsn oyunu orijinal yerinden yani Steam gibi sitelerden almak daha güvenli.
Hayır maalesef hesap olarak veriyorlar.Oyunları kod olarak veriyorlar diye biliyordum.
Merhaba,
Önceden de oyuncustore hakkında konular açılmıştı hesapları birden fazla kişiye sattıkları için hesap çalınma sorunları oluyormuş bunları söylediğinizde yeni hesap veriyorlarmış ama tekrar çalındığında vs. ilgilenmeyi bırakıyorlarmış.
Ayrıca oyuncustore biraz pahalı bunun yerine İtemsatış sitesini tercih edebilirsiniz, kendimde yeni oyunları denemek için İtemsatış sitesinden satın alım yapıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama tabii ki Steam'den kendi hesabınıza almanız daha iyi olur.
Hayır maalesef hesap olarak veriyorlar.
Dediğim gibi İtemsatış: Türkiye'nin En Gelişmiş Oyuncu Alışveriş Platformu öneririm. Site iyi olsa da aldığınız satıcıyı iyi seçmeniz gerekiyor, bir şey alacağınız zaman kaç satış yapmış, değerlendirme olarak 10 üzerinden kaç yıldız almış ve profilde değerlendirmeler bölümünden satıcı hakkında ne yazılmış bakmanız sizin için daha iyi olacaktır.Önerdiğiniz bir site var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.