Oyunda ağaçlarda pikselleşme problemi

denodeniz

Femtopat
Daha fazla  
Neredeyse hangi oyun olduğu fark etmeksizin çoğunda, örneğin Cyberpunk, Battlefield 4, Elden Ring gibi ağaçlarda kimisinde hareket halindeyken kimisinde değilken kıpırtılar, pikelleşmeler yaşanıyor. Kalan görüntüde hiçbir problem yok sadece ağaçlarda oluyor bu. Çözünürlük ölçeklendirmeyi yükselttiğimde sorun büyük ölçüde ortadan kalkıyor ama FPS düşüşü yaşıyorum. Driver ile alakası yok, değiştirdim. 2K Monitör kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse hangi oyun olduğu fark etmeksizin çoğunda, örneğin Cyberpunk, Battlefield 4, Elden Ring gibi ağaçlarda kimisinde hareket halindeyken kimisinde değilken kıpırtılar, pikelleşmeler yaşanıyor. Kalan görüntüde hiçbir problem yok sadece ağaçlarda oluyor bu. Çözünürlük ölçeklendirmeyi yükselttiğimde sorun büyük ölçüde ortadan kalkıyor ama FPS düşüşü yaşıyorum. Driver ile alakası yok, değiştirdim. 2K Monitör kullanıyorum.
Ekran kartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

NVIDIA 3D ayarlarında sorun vardır, aşağıdaki videodan izleyerek çözebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı