Oyunda Allah ve Atatürk'e Söven Şahıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini değerlere alenen hakaret ve Atatürk ve onun mirasına alenan hakaretten suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Böyle mahluklar böylece azalarak biter inşallah.
Sen de Allah'a sövmüşsün ne farkın kaldı Atatürk'e sövenden sende suç işlemişsin ve buradada itiraf ediyorsun pes artık.
 
5816 sayılı kanun kaldırılmalı aslında. Atatürk’ün kanunla korunmaya ihtiyacı yok. Haksız bir hakaret tespit edildiğinde hakaret davası açarsın. Bir Atatürkçü olarak 5816 sayılı kanunun kaldırılmasını istiyorum. Eminim ki Atatürk de böyle bir şeyi istemezdi.
 
@WhiteWolf Bahsettiginiz küfreden arkadasin yaptigi bariz yanlis lakin bu arkadasin profilini ifsa etmeniz ne kadar dogru? Ben profil ifsalarina bildigin karsiyim, yapilmamali böyle seyler.
Ne bileyim normalde atmam böyle ama birkaç report yiyip ceza alsa belki akıllanır diye profilini verdim.

Arkadaşlar konu farklı yerlere gidecek ve tartışma çıkacak gibi. Lütfen uzatmayalım zaten kaç ay geçmiş ben bile unuttum böyle bir konu açtığımı.
 
Arkadaşlar reporta da mesaj atmaya da gerek yok artık. Çok zaman geçmiş artık ban yese ne yemese ne ben unuttum bile olayı. Bazı kişiler arasında tartışma çıkacak gibi, lütfen mesaj atmayın, konu kapanabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…