Oyunda alt+tab yaparken bazen donuyor, acaba niye?

Daha fazla  
İyi günler. Left 4 Dead 2 orijinal satın aldım. Stem ile oynuyorum. Alt+tab yaptığımda arasıra oyun donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. Kyk'da kalıyorum ve buradan steame erişmek için vpn kullanıyorum. Acaba onunla bir ilgisi var mı? Yani vpn de internet gidiyor ve onun için donuyor olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Önce shift tab yap, sonra alt tab yaparsın. Source engine'le yapılan oyunlarda oluyor böyle şeyler, shift tab yapmadan da yolu var ama oyun özelliklerini açıyorsun çalıştırma seçeneklerine bir komut yazıyorsun, da komut neydi bilmiyorum. Araştırırsan bulursun.
VPN kullanımı aslında steam sözleşmesine aykırı, en azından oyun falan satın alma derim.

Cevap için teşekkür ederim. Oyunu vpnsiz tl olarak satın aldım, sadece steam programını açmak için vpn açıyorum. Oda mecburi, kyk'da açılmıyor yoksa. Bu arada vpnden dolayı ban yeme riski var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı