Oyunda bana bot dediler

Online oyunlarda chat ile ilgilenmeyin.

Ama hocam o adam beni hep bot olarak bilecek. Ben bu adamı bulup vs'de yenmeliyim. Bunun bir yolu var mıdır?
Kardeşim sen bi adam seni bot diye biliyo diye kendini mi ezikleyeceksin o adamın fikirleri çok mu umrunda yani neden??? Neden birinin seni bot bilmesi bu kadar zoruna gidiyor

Kardeşim sen bi adam seni bot diye biliyo diye kendini mi ezikleyeceksin o adamın fikirleri çok mu umrunda yani neden??? Neden birinin seni bot bilmesi bu kadar zoruna gidiyor
Hocam yapım gereği insanların benim hakkındaki düşüncelerini çok takıyorum. Eskiden daha fazlaydı şimdi biraz azaldı fakat hala değişemedim maalesef.

kaybetseydi ya şans diyip geçiştirirdi yada bişey demeyip engelledi bu tarz kişileri kafaya takmayın. kendilerini e sporcu gibi sanıp kötü oynayanları aşağılayan tipler. bişey yazmamanızı ve 100 metre yaklaşmamanızı tavsiye ederim

Instagram motivasyon videolarının canlı hali gibisin. Alt tarafı oyun oynayan dandik biri bot demiş kafayı başka şeylere yorsa yeter.

Hocam yapım gereği insanların benim hakkındaki düşüncelerini çok takıyorum. Eskiden daha fazlaydı şimdi biraz azaldı fakat hala değişemedim maalesef.

İnternet gibi bir yerde milyonlarca çeşit insan var hocam. Herkesin düşüncesini takarsak bu iş bitmez. Oyalancak başka şey bulun sizi üzecek şeylerden uzak durun. Ya da bu gibi yerlerde umursamamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…