Oyunda bana bot dediler

Online oyunlarda chat ile ilgilenmeyin.

Kardeşim sen bi adam seni bot diye biliyo diye kendini mi ezikleyeceksin o adamın fikirleri çok mu umrunda yani neden??? Neden birinin seni bot bilmesi bu kadar zoruna gidiyor
Hocam yapım gereği insanların benim hakkındaki düşüncelerini çok takıyorum. Eskiden daha fazlaydı şimdi biraz azaldı fakat hala değişemedim maalesef.

Arkadaşlar oynadığım oyunda yeni bir karakter deniyordum. Az maçım vardı yani karakteri bilmiyordum. Karakter de zor bir karakter. Derecesiz girdim. 4/4/8 oynamış olmam gerek. Sonra oyunda biri bana bot dedi. Sonra ben gaza geldim ve oyun sonu ekle vs atalım dedim. Ekledi ve bir oyun moduna girdik ama ben seçtiği oyun modunu hiç oynamıştım. İtem alamadım ve sonucunda kaybettim. Gel normal vs atalım item alamadım dedim. Adam cidden çok kötüsün antrenman yap dedi. Vs'yi kabul etmedi ve engelledi. Sonra adama korkak falan yazdım ama moralim çok düştü. Ne yapmam gerek?
kaybetseydi ya şans diyip geçiştirirdi yada bişey demeyip engelledi bu tarz kişileri kafaya takmayın. kendilerini e sporcu gibi sanıp kötü oynayanları aşağılayan tipler. bişey yazmamanızı ve 100 metre yaklaşmamanızı tavsiye ederim

Sana deneyen 10 kişiden 9'unda işe yarayan yöntemi söylüyorum: Kas yap. Özgüvenin artar ve böyle saçma şeyleri takmazsın belki bu sayede.

Bir de o malum oyunu oynamayı bırak, akıl sağlığına iyi olmadığı kesin.

Instagram motivasyon videolarının canlı hali gibisin. Alt tarafı oyun oynayan dandik biri bot demiş kafayı başka şeylere yorsa yeter.

Hocam yapım gereği insanların benim hakkındaki düşüncelerini çok takıyorum. Eskiden daha fazlaydı şimdi biraz azaldı fakat hala değişemedim maalesef.

İnternet gibi bir yerde milyonlarca çeşit insan var hocam. Herkesin düşüncesini takarsak bu iş bitmez. Oyalancak başka şey bulun sizi üzecek şeylerden uzak durun. Ya da bu gibi yerlerde umursamamaya çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı