Oyunda BC Code 124 Mavi Ekran Hatası

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
Son 1 haftadır nispeten diğerlerine göre yüksek oyunlara girdiğimde, örneğin PUBG, Fortnite, Power Suuply Surges veya ekranım turuncu mavi beyaz değişken renkle kaplanıp resetleniyor. Bu sorun nedendir acaba işletim sistemim Windows 7 daha önceki konularda gördüğüm kadarıyla hep Windows değiştirin denmiş veya Minidump atın denmiş minidump dosyalarını atacağım fakat sorun nedendir? Acaba PSU'dan mı yoksa işletim sisteminden mi işletim sisteminden ise hemen Win 10'a geçmeyi düşünüyorum fakat PSU'dan ise henüz formatlamayı düsünmüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam işte bilgisayarın sorunu sana söylüyor. Power'ı değiş birde öyle dene.

Umarım yeni bir PSU alabilmişsindir dostum.

Birkaç gündür yeni çıkan apex legends oyununu oynamaktayım değerlere bakıyorum ekran kartı %100 kullanıyor saatlerce oynuyorum resetlenmiyor fortnite pubg giriyorum en düşük ayarlara çekiyorum ekran kartı kullanımım %50 60 ı geçirmiyorum yinede resetleniyor pc ve power suply surges veriyor oyunları yeniden sildim yükledim olmadı format attım yine olmadı bunun nedeni nedir yardımcı olabilecek varmıdır

@Sertac11 cooler master 500w bir model kasa ile beraber gelmişti o yüzden tam tamına bilmiyorum modelini psu ile oluyor tamamda bu apex legends oyununda %100 kullanımda neden birşey olmuyor onu anlamadım ben psu değiştirecek durumum yok şuan o yüzden ugrasıyorum bunlarla

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu uygulayın.
BIOS menü o şekilde değilse, resimde sarı işaretlediğim bölüme gidip disable yapıp kaydedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…