Oyunda Bilgisayar Resetleme Sorunu

CrazyHamsi

Centipat
Arkadaşlar boşta sorun yok fakat oyun oynarken PC kendini resetliyor. Tamire götürdüm orada restlemiyor fakat eve gelince oyuna girince resetliyor. Sorunun kaynagı ne olabilir konu hakkında bilğisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi pazarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek anlayamamışım direk dalarım bu tarz konulara kusuruma bakmayın :D.
😊
Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun :D

Ayrıca oyuna girdiğinde daha fazla güç çeker sistem, dolayısıyla PSU'dan şüpeleneceğim RAM'den değil?
Ben evin elektrik tesisatından şüpheleniyorum psu kaynaklı ise neden orada restlemiyor da evde resetliyor 🥺

Ben tamircinin bu kadar süre oyunu oynayarak denediğini sanmıyorum. Oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi?
Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor
Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor
Ve sıcaklık max 70 75 arası

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı