CrazyHamsi Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar boşta sorun yok fakat oyun oynarken PC kendini resetliyor. Tamire götürdüm orada restlemiyor fakat eve gelince oyuna girince resetliyor. Sorunun kaynagı ne olabilir konu hakkında bilğisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi pazarlar. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2019
Arkadaşlar boşta sorun yok fakat oyun oynarken PC kendini resetliyor. Tamire götürdüm orada restlemiyor fakat eve gelince oyuna girince resetliyor. Sorunun kaynagı ne olabilir konu hakkında bilğisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi pazarlar.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 25 Ağustos 2019 #11 Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Ayrıca oyuna girdiğinde daha fazla güç çeker sistem, dolayısıyla PSU'dan şüpeleneceğim RAM'den değil? Artı 0 Eksi
Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Ayrıca oyuna girdiğinde daha fazla güç çeker sistem, dolayısıyla PSU'dan şüpeleneceğim RAM'den değil?
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 25 Ağustos 2019 #12 DeathFire dedi: Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Genişletmek için tıkla... Pek anlayamamışım direk dalarım bu tarz konulara kusuruma bakmayın . Artı 0 Eksi
DeathFire dedi: Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Genişletmek için tıkla... Pek anlayamamışım direk dalarım bu tarz konulara kusuruma bakmayın .
KS KS CrazyHamsi Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2019 #13 Osman Ceyhan dedi: Pek anlayamamışım direk dalarım bu tarz konulara kusuruma bakmayın . Genişletmek için tıkla... DeathFire dedi: Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Ayrıca oyuna girdiğinde daha fazla güç çeker sistem, dolayısıyla PSU'dan şüpeleneceğim RAM'den değil? Genişletmek için tıkla... Ben evin elektrik tesisatından şüpheleniyorum psu kaynaklı ise neden orada restlemiyor da evde resetliyor Artı 0 Eksi
Osman Ceyhan dedi: Pek anlayamamışım direk dalarım bu tarz konulara kusuruma bakmayın . Genişletmek için tıkla... DeathFire dedi: Dostum adam başka yerde(tamirde) oynayabiliyorum diyor sen gidip yazılımsal konuşuyorsun Ayrıca oyuna girdiğinde daha fazla güç çeker sistem, dolayısıyla PSU'dan şüpeleneceğim RAM'den değil? Genişletmek için tıkla... Ben evin elektrik tesisatından şüpheleniyorum psu kaynaklı ise neden orada restlemiyor da evde resetliyor
ÜlgenHan Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 259 Çözümler 1 25 Ağustos 2019 #14 CrazyHamsi dedi: Ben evin elektrik tesisatından şüpheleniyorum psu kaynaklı ise neden orada restlemiyor da evde resetliyor Genişletmek için tıkla... Süreyide hesaba kattınız mı? Sanırım oyunu belli bir süre oynadıktan sonra kapanıyor doğru mu? Artı 0 Eksi
CrazyHamsi dedi: Ben evin elektrik tesisatından şüpheleniyorum psu kaynaklı ise neden orada restlemiyor da evde resetliyor Genişletmek için tıkla... Süreyide hesaba kattınız mı? Sanırım oyunu belli bir süre oynadıktan sonra kapanıyor doğru mu?
KS KS CrazyHamsi Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2019 #15 Göktürk22897 dedi: Süreyide hesaba kattınız mı? Sanırım oyunu belli bir süre oynadıktan sonra kapanıyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sorun 2 taraftarda da olsa bir sebep bulacagımda tamircide yapmayıp evde yapması kafamı karıştıran orası Artı 0 Eksi
Göktürk22897 dedi: Süreyide hesaba kattınız mı? Sanırım oyunu belli bir süre oynadıktan sonra kapanıyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sorun 2 taraftarda da olsa bir sebep bulacagımda tamircide yapmayıp evde yapması kafamı karıştıran orası
ÜlgenHan Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 259 Çözümler 1 25 Ağustos 2019 #16 CrazyHamsi dedi: Sorun 2 taraftarda da olsa bir sebep bulacagımda tamircide yapmayıp evde yapması kafamı karıştıran orası Genişletmek için tıkla... Beni anlamadınız mesela siz evde ne kadar süre oyunu oynadıktan sonra sistem kendini yeniden başlatıyor? Artı 0 Eksi
CrazyHamsi dedi: Sorun 2 taraftarda da olsa bir sebep bulacagımda tamircide yapmayıp evde yapması kafamı karıştıran orası Genişletmek için tıkla... Beni anlamadınız mesela siz evde ne kadar süre oyunu oynadıktan sonra sistem kendini yeniden başlatıyor?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 25 Ağustos 2019 #17 OCCT testi indir tek tek işlemci, işlemci çekirdeği, PSU ve Ekran karti testi yap. Artı 0 Eksi
KS KS CrazyHamsi Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2019 #18 Göktürk22897 dedi: Beni anlamadınız mesela siz evde ne kadar süre oyunu oynadıktan sonra sistem kendini yeniden başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Pc soguk iken 1 veya 3 saat oynuyorum sonra ısınmaya başladıkca tutarsız zamansız oyundan atıyor Artı 0 Eksi
Göktürk22897 dedi: Beni anlamadınız mesela siz evde ne kadar süre oyunu oynadıktan sonra sistem kendini yeniden başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Pc soguk iken 1 veya 3 saat oynuyorum sonra ısınmaya başladıkca tutarsız zamansız oyundan atıyor
ÜlgenHan Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 259 Çözümler 1 25 Ağustos 2019 #19 CrazyHamsi dedi: Pc soguk iken 1 veya 3 saat oynuyorum sonra ısınmaya başladıkca tutarsız zamansız oyundan atıyor Genişletmek için tıkla... Ben tamircinin bu kadar süre oyunu oynayarak denediğini sanmıyorum. Oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
CrazyHamsi dedi: Pc soguk iken 1 veya 3 saat oynuyorum sonra ısınmaya başladıkca tutarsız zamansız oyundan atıyor Genişletmek için tıkla... Ben tamircinin bu kadar süre oyunu oynayarak denediğini sanmıyorum. Oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi?
KS KS CrazyHamsi Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2019 #20 Göktürk22897 dedi: Ben tamircinin bu kadar süre oyunu oynayarak denediğini sanmıyorum. Oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor CrazyHamsi dedi: Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor Genişletmek için tıkla... Ve sıcaklık max 70 75 arası Artı 0 Eksi
Göktürk22897 dedi: Ben tamircinin bu kadar süre oyunu oynayarak denediğini sanmıyorum. Oyundayken sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor CrazyHamsi dedi: Ben oynadım 2 saat başında kaldım restlemiyor 2 saat süre oyunun açık kaldıgı süre evde okadar sürede resetlemeden durmuyor Genişletmek için tıkla... Ve sıcaklık max 70 75 arası