Marcus TR Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Merhaba. Bu şekilde texturelar kötü gözüküyor oyun içinde evlerde vs sıkıntı yok ama karakterler olsun, hep böyle çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Merhaba. Bu şekilde texturelar kötü gözüküyor oyun içinde evlerde vs sıkıntı yok ama karakterler olsun, hep böyle çözümü var mı?
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Marcus TR dedi: Merhaba. Bu şekilde texturelar kötü gözüküyor oyun içinde evlerde vs sıkıntı yok ama karakterler olsun, hep böyle çözümü var mı? Eki Görüntüle 2359331 Genişletmek için tıkla... grafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
Marcus TR dedi: Merhaba. Bu şekilde texturelar kötü gözüküyor oyun içinde evlerde vs sıkıntı yok ama karakterler olsun, hep böyle çözümü var mı? Eki Görüntüle 2359331 Genişletmek için tıkla... grafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorum
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 HDD kullanıyosan ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Marcus TR Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 takımelbiselimaymun dedi: grafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... dokular en yüksekde ama halen aynı Eros06 dedi: HDD kullanıyosan ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... ssd var 2000mb yazıyor Artı 0 Eksi
takımelbiselimaymun dedi: grafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... dokular en yüksekde ama halen aynı Eros06 dedi: HDD kullanıyosan ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... ssd var 2000mb yazıyor
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Marcus TR dedi: dokular en yüksekde ama halen aynı ssd var 2000mb yazıyor Genişletmek için tıkla... hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir) Artı 0 Eksi
Marcus TR dedi: dokular en yüksekde ama halen aynı ssd var 2000mb yazıyor Genişletmek için tıkla... hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir)
KS KS Marcus TR Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gerek takımelbiselimaymun dedi: hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir Genişletmek için tıkla... takımelbiselimaymun dedi: hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gerek takımelbiselimaymun dedi: hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir Genişletmek için tıkla... takımelbiselimaymun dedi: hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir) Genişletmek için tıkla...
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10.929 Çözümler 118 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R | Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #7 Marcus TR dedi: direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Performans modunda sanırım böyle oluyordu, DX 12'de sorun komple yok oluyor. DX 11'i bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Marcus TR dedi: direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Performans modunda sanırım böyle oluyordu, DX 12'de sorun komple yok oluyor. DX 11'i bilmiyorum.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #8 Marcus TR dedi: direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gere Genişletmek için tıkla... yükle birşey olacağını sanmıyorum Artı 0 Eksi
Marcus TR dedi: direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gere Genişletmek için tıkla... yükle birşey olacağını sanmıyorum
KS KS Marcus TR Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 takımelbiselimaymun dedi: Yükle bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Peki yeniden sil bir daha yüklemi yapmam gerek? Artı 0 Eksi
takımelbiselimaymun dedi: Yükle bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Peki yeniden sil bir daha yüklemi yapmam gerek?
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 24 Kasım 2024 #10 Marcus TR dedi: Peki yeniden sil bir daha yüklemi yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam bu resim sanki yüklenmeyi bekleyen texture gibi. Oyun da hata yoksa mesafeye göre detay yükleyen ayar varsa artırın. Artı 0 Eksi
Marcus TR dedi: Peki yeniden sil bir daha yüklemi yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam bu resim sanki yüklenmeyi bekleyen texture gibi. Oyun da hata yoksa mesafeye göre detay yükleyen ayar varsa artırın.