grafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorumMerhaba. Bu şekilde texturelar kötü gözüküyor oyun içinde evlerde vs sıkıntı yok ama karakterler olsun, hep böyle çözümü var mı?
Eki Görüntüle 2359331
dokular en yüksekde ama halen aynıgrafiklerde D ile başlayan birşey var sistemin kasmıyorsa en yüksek sayıya sahip yazıya çek ve kaydet istediğin texture ulaşırsın diye düşünüyorum
ssd var 2000mb yazıyorHDD kullanıyosan ondan kaynaklı olabilir.
hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir)dokular en yüksekde ama halen aynı
ssd var 2000mb yazıyor
hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir
hayır o değil direcxt olucak onu en yüksek sayıya sahip olan yap (fps'n düşebilir)
Performans modunda sanırım böyle oluyordu, DX 12'de sorun komple yok oluyor. DX 11'i bilmiyorum.direcxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gerek
yükle birşey olacağını sanmıyorumdirecxt 12 seçebilmem için yükleme yapmam gere
Yükle bir şey olacağını sanmıyorum
Hocam bu resim sanki yüklenmeyi bekleyen texture gibi. Oyun da hata yoksa mesafeye göre detay yükleyen ayar varsa artırın.Peki yeniden sil bir daha yüklemi yapmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.