Oyunda düşük CPU kullanımı

Prime 95K ve MSI Afterburner indir. 95K small tfts testini başlat ama ilk tfts yi başlat sonra MSI Afterburner'dan işlemci çekirdek kullanımlarını kontrol et. Hepsi 100% olmak zorunda. Eğer mavi ekran yersen voltaj düşük geliyor olabilir yemesen bile MSI Afterburner’dan takip et. Hepsi 100 olacak.

Bilgisayarı Yüksek Performans modunda kullan ve Laptop kullanıyorsan prizde %100 şarj varken oyunlarda daha iyi performans elde edersin. Bunun dışında eğer kullandığın bilgisayar uzun zamandır temizlik bakımı yapılmıyorsa ısınmadan dolayı işlemci tam performansını kullanamıyor olabilir. Masaüstü mü yoksa Laptop mu kullanıyorsun bunun bilgisini bilmeden yazıyorum fazla detay vermemişsin sorunun hakkında. Masaüstü ise eğer kendin yapabilirsin bunu ama Laptop kullanıyorsan eğer işi bilen birisine vermeni tavsiye ederim. Bu tavsiyeleri elimde sorununla ilgili pek fazla bilgi edinmeden verdim bunun bilincinde olursanız sevinirim.

Bilgisayarı yüksek performans modunda kullan ve laptop kullanıyorsan prizde %100 şarj varken oyunlarda daha iyi performans elde edersin. Bunun dışında eğer kullandığın bilgisayar uzun zamandır temizlik bakımı yapılmıyorsa ısınmadan dolayı işlemci tam performansını kullanamıyor olabilir. Masaüstü mü yoksa laptop mu kullanıyorsun bunun bilgisini bilmeden yazıyorum fazla detay vermemişsin sorunun hakkında. Masaüstü ise eğer kendin yapabilirsin bunu ama laptop kullanıyorsan eğer işi bilen birisine vermeni tavsiye ederim. Bu tavsiyeleri elimde sorununla ilgili pek fazla bilgi edinmeden verdim bunun bilincinde olursanız sevinirim.

Laptop kullanıyorum ısınma sorunu vardı soğutucu falan bir şekilde çözdüm yüksek performansta kullanıyorum.
Sanmıyorum 45, 20'ye düşmesi abartı, laptop kullanmakta garanti kapsamındaysa garanti dışı kalır.

Siz söylediğimi yaptınız mı?

Deneyeceğim birazdan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı