Çözüldü Oyunda Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stp452123

Kilopat
Daha fazla  
GPU kullanımı niye bu kadar düşük?
İnternette benzer ya da aynı sistemde neredeyse tamamen %99 sabit ya da en az %90'larda benimki niye böyle oluyor, verilerim burada gözüktüğü gibi GPU kullanımında bir sorun var gibi.
RAM'in yanındaki diğer 11k'lı numara page file usage yardımlarınızı bekliyor.

bu nedir.jpg

Çözüm
Grafik ayarları dediğiniz gibi yapmak biraz daha GPU kullanımını yüksek değerlere çekti %75-%99 arası. Hepsini yüksek ayarlara almaksa %95-%99 arasına çekiyor. Sorun şu ki ayarları o kadar yükseltiğim içinse FPS düşüyor 45 FPS'lerde oynamak zorunda kalıyorum.

Güç kaynağım ise kasa ile beraber almıştım kasanın modeli Zalman Z3 Plus 600le 600W.
Aldığım günden beri çok hafif ince bir ses geliyor güç kaynağından bilgisayar kapalı olsa bile fişten çekmediğim sürece çok hafif bir ses yapıyor. Kulak dayayıp duyulabilecek türden bilmiyorum alakası var mı bu konuda.

Görev yöneticisindeki hizmetler hızlı geri getirme gibi bir şey vardı. Onu sonlandırdım ve düzeldi.
Darboğaz olması için işlemcinin 99'dan fazla çalışması gerekmiyor mu? Grafik ayarlarını artırmak biraz çözüyor ama o zaman da genel FPS azalıyor ama sağ olun değer verip yorumladığınız için. Peki sistem toplayıp PUBG test yapanlarda her ayarda hep sabit 99 o nasıl oluyor? Oyun 1080p texture medium gerisi very low.

Grafik ayarlarının çok yüksek olması gerekmiyor. Çözünürlüğün ne? Bir önceki mesajda belirttiğim ayarlarla dener misin? Darboğaz olmasa bile düşük çözünürlük yüzünden GPU kullanımı da düşük oluyor muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı