SyLaS61
Hectopat
Baktım fakat işlemci güç tasarufu yazmıyor bulamadım.Hocam Şimdi dediğimi yaptınızmı
Baktım fakat işlemci güç tasarufu yazmıyor bulamadım.Hocam Şimdi dediğimi yaptınızmı
Benimde Eskiden asus bilgisayarım vardı laptop böyle birşey vardı bunu youtubede yaz çıkar nası bulurum diyeBaktım fakat işlemci güç tasarufu yazmıyor bulamadım.
Hocam çıkarmasını falan biliyorum önerebileceğiniz macun var mı ?Sorun muhtemelen ekran kartının bakım zamanı geldiği için oluyor. Elinizden geliyorsa söküp kendiniz temizlik ve macun yenileme işlemini yapın. Eğer elinizden gelmiyorsa en yakın teknik servisten destek alabilirsiniz.
Anladım hocam.Boşuna ekran kartını söktürüp macun yenileme falan yaptırtmayın hocam. Söylediğim gibi Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri. Ne yaparsanız yapın 80 derecelerin altına düşemezsiniz.
Ben de Asus Phoenix GTX 1660 Tİ kart kullanıyorum. 80-86 derece arası gelip gidiyor yük altındayken. Bu kartlar maalesef soğutma bloğu anlamında iyi kartlar değiller. Zaten diğer modellere göre daha ucuza satılıyorlar. Sıcaklık dert etmediğiniz sürece 85 derecelere ulaşmak, performansınızı falan düşürmez. Phoenix kartlar sıcak çalışarak yüksek performans vermesi için üretilmiş kartlar.Anladım hocam.
Asus dual ve phoenix modelleri dediğiniz gibi ısınma sorunlu. Ama yinede karta uzun zamandır bakım yapılmadıysa bakım yapmada fayda var.Boşuna ekran kartını söktürüp macun yenileme falan yaptırtmayın hocam. Söylediğim gibi Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri. Ne yaparsanız yapın 80 derecelerin altına düşemezsiniz.
Boşuna ekran kartını söktürüp macun yenileme falan yaptırtmayın hocam. Söylediğim gibi Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri. Ne yaparsanız yapın 80 derecelerin altına düşemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.