Oyunda ekran kartı 85 derece oluyor

Sorun muhtemelen ekran kartının bakım zamanı geldiği için oluyor. Elinizden geliyorsa söküp kendiniz temizlik ve macun yenileme işlemini yapın. Eğer elinizden gelmiyorsa en yakın teknik servisten destek alabilirsiniz.

Sorun muhtemelen ekran kartının bakım zamanı geldiği için oluyor. Elinizden geliyorsa söküp kendiniz temizlik ve macun yenileme işlemini yapın. Eğer elinizden gelmiyorsa en yakın teknik servisten destek alabilirsiniz.
Hocam çıkarmasını falan biliyorum önerebileceğiniz macun var mı ?

Boşuna ekran kartını söktürüp macun yenileme falan yaptırtmayın hocam. Söylediğim gibi Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri. Ne yaparsanız yapın 80 derecelerin altına düşemezsiniz.

Ben de Asus Phoenix GTX 1660 Tİ kart kullanıyorum. 80-86 derece arası gelip gidiyor yük altındayken. Bu kartlar maalesef soğutma bloğu anlamında iyi kartlar değiller. Zaten diğer modellere göre daha ucuza satılıyorlar. Sıcaklık dert etmediğiniz sürece 85 derecelere ulaşmak, performansınızı falan düşürmez. Phoenix kartlar sıcak çalışarak yüksek performans vermesi için üretilmiş kartlar.

Boşuna ekran kartını söktürüp macun yenileme falan yaptırtmayın hocam. Söylediğim gibi Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri. Ne yaparsanız yapın 80 derecelerin altına düşemezsiniz.
Asus dual ve phoenix modelleri dediğiniz gibi ısınma sorunlu. Ama yinede karta uzun zamandır bakım yapılmadıysa bakım yapmada fayda var.

Phoenix serisi sıcak çalışan bir seri olsa da bakım yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Önereceğim bir macun yok açıkçası. Beyaz olanlar hariç diğer istediğiniz macunu alıp kullanabilirsiniz. Ya da illa marka olsun derseniz buradaki diğer arkadaşlardan marka önerisi yapanlar olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı