Oyunda ekran kartı kullanımı anlık düşüyor

tapfer

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynarken GPU kullanımım %50 %60 da sabit kalıyor genellikle fakat arada sırada %20'lere kadar bir düşüş yaşanabiliyor ve bir hayli FPS'imde düşüş yaşıyorum sistemim APU sistem bunun üstesinden nasıl gelebilirim? İşlemcim Intel.

Oyun oynarken GPU kullanımım %50 %60 da sabit kalıyor genellikle fakat arada sırada %20'lere kadar bir düşüş yaşanabiliyor ve bir hayli FPS'imde düşüş yaşıyorum sistemim APU sistem bunun üstesinden nasıl gelebilirim? İşlemcim Intel.

Sistemini sayar mısın muhtemelen darboğaz yapıyor.

İşlemcim Intel i3 10110U ve 12 GB da RAM'im var APU sistem olduğu için harici bir ekran kartım var işlemci sayesinde.

İşlemcim Intel i3 10110U ve 12 GB da RAM'im var APU sistem olduğu için harici bir ekran kartım var işlemci sayesinde.

Evet darboğaz yapıyordur geçmiş olsun ekran kartı alana kadar böylesin kardeşim. Ha ayrıca darboğaz yaşarsan normalin altında verim alırsın.

Ne oynuyorsun bu işlemci ile yüksek grafik performansı alamazsın zaten.
Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynamaya çalışıyorsan bu durum oluyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı