YasinCetinkaya
Kilopat
Sorun sizin fanları döndürdüğünüz ile alakalı değil. Kasanızın hava akış performansı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Öbür oyunlarda sıcaklıklar nasıl? Belki bu oyun için sıcaklık değerleri böyledir![]()
Overclock yapmadıysanız eğer biraz yüksek gibi sıvı soğutmaya rağmen. Macun eskimiş olabilir, radyatör kirlenmiş olabilir bunları kontrol edin bir.
Merhaba, hayır çok ferah bir durumda kasa. Aslına bakarsanız kasanın önü bildiğin soğuk üflüyor üstüde soğuk üflüyor ama çözemedim.
Biraz ö.
Biraz önce R6 girdim 70-76 arası gidip geliyor.
PUBG girdim şimdi.
Ben hiçbir şey yapmadım aldığımdan beri bilgisayarımı. Overclock yapmadım zaten. İşte keşke anlasam kontrol etmekten![]()
Kasayı açın tozlanmış mı kontrol edin süpürge yardımı ile fanların üzerindeki tozları alın.
r6 da 70-76 arasıÖbür oyunlarda sıcaklıklar nasıl ? belki bu oyun için ısı değerleri böyledir![]()
Anladım evham yapma bence üstteki yorumdaki gibi diğer oyunlarda da bir denemeni öneririm. Yine aynı değerleri alırsan farklı çözümler bakmak gerek.
teşekkür ederimSonraki sefer fanları fırça ve süpürge ile temizleyebilirsiniz. Fırça ile silerken yanından da süpürge tutuyorsunuz ama ucu çıkık olacak. Sakın ucu ile süpürmeyin. Çıkan pislik havaya karışmaz ve daha güzel temizlenir.
Anladım evham yapma bence üstteki yorumdaki gibi diğer oyunlarda da bir denemeni öneririm. Yine aynı değerleri alırsan farklı çözümler bakmak gerek.
Kasayı açın tozlanmış mı kontrol edin süpürge yardımı ile fanların üzerindeki tozları alın.
Korkma hocam anormal derecede yüksek değil. Soğutabiliyorsanız kasayı biraz daha soğutun. Macun eski ise macunu yenileyin. Korkmayın sizin müdaleniz bir şey yapmamıştır işlemciye. Benim de işlemci 60 derece ekran kartı 80 derece, hiç tutmuyor oranlar tersiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.