A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 18 Mart 2020 #1 PUBG oynarken işlemcim ve ekran kartımın kullanımı ani düşüş yükseliş yaşıyor. 8 GB RAM var bu düşüşlerde FPS kaybı yaşamıyorum. Değerlerin videosunu YouTube'a attım. ryzen 5 2600 msi armor rx 570 4GB Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilir misiniz? (Ekran kartı Game modunda) Son düzenleme: 18 Mart 2020
PUBG oynarken işlemcim ve ekran kartımın kullanımı ani düşüş yükseliş yaşıyor. 8 GB RAM var bu düşüşlerde FPS kaybı yaşamıyorum. Değerlerin videosunu YouTube'a attım. ryzen 5 2600 msi armor rx 570 4GB Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilir misiniz? (Ekran kartı Game modunda)
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Mart 2020 #2 Normal bir olay, ekran kartınızın ve işlemcinizin veri işleme sıklığı her zaman aynı olmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 18 Mart 2020 #3 enes.wtp dedi: Normal bir olay, ekran kartınızın ve işlemcinizin veri işleme sıklığı her zaman aynı olmuyor. Genişletmek için tıkla... pc alalı 1 hafta oldu ama daha bugün geldi bu olay başıma Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Normal bir olay, ekran kartınızın ve işlemcinizin veri işleme sıklığı her zaman aynı olmuyor. Genişletmek için tıkla... pc alalı 1 hafta oldu ama daha bugün geldi bu olay başıma