Oyunda kaplamaların bozulması

melih00034

Kilopat
Daha fazla  
Bağlantıda sorunu görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıda sorunu görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundaki ayarları arttırabilirsiniz. Anti Aliasing'i açabilirsiniz.

Bu sorunu bende Train Fever oyununda yaşıyordum 4 yolu ortak bir yerde birleştirince öyle kaplamalar gidip gidip geliyordu. Çok göz alıyor. Bir çözümü var mı bilemem ama baktığımda herhangi bir şey bulamadım.

Olayı ben size özetleyeyim;
Şimdi birisi sizden aynı anda hem su içmenizi hem de içerken nefes almanızı istiyor. Siz bunu yaparken zorlanırsınız. İşte birçok kaplama aynı koordinatta (x,y,z) olursa sistemdeki ekran kartını zorlar. Bir diğer sebepte işlemcidir. Siz oyunun önerdiği işlemcinin alt düzeyini kullanıyorsanız hesapları yaparken zorlanacaktır. Aynı anda sorun oyunun yazılımında da olabilir. (Faydalı olursa lütfen beğenin) :D

Çok önemli ise oyunu silip tekrar yükleyebilirsin. Kesin çözüm olmaz şansına bakar.
Sence 60 GB oyunu silip bir daha mı yüklesem?
Olayı ben size özetleyeyim;
Şimdi birisi sizden aynı anda hem su içmenizi hem de içerken nefes almanızı istiyor. Siz bunu yaparken zorlanırsınız. İşte birçok kaplama aynı koordinatta (x,y,z) olursa sistemdeki ekran kartını zorlar. Bir diğer sebepte işlemcidir. Siz oyunun önerdiği işlemcinin alt düzeyini kullanıyorsanız hesapları yaparken zorlanacaktır. Aynı anda sorun oyunun yazılımında da olabilir. (Faydalı olursa lütfen beğenin) :D
İşlemcim i36100 GTX 950 8 GB RAM. Sistem böyle bu sıkıntıyı çeken çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı