Oyunda küfür eden oyuncu nasıl şikayet edilir?

xeyro65

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
371
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyun oynarken oyunun kötü gidişatı nedeni ile küfür eden bir oyuncuyu şikayet etmek istiyorum. Sadece hesabının banlanması yeterli değil. Hesabı banlanan oyuncular başka hesap açıp tekrar küfredebilir. Şikayet düzeyinin polise kadar gitmesini istiyorum. Kimse bir oyun için ailevi değerlere hakarette bulunamaz. Oyun devam ettiği için çok kanıt toplayamadım. Numaramı verdim WhatsApp üzerinden normal bir konuşma yapalım dedim. Tekrar küfredebileceği için ekran görüntüsü alabilirdim. Yalnızca küfrettiği 1 fotoğraf var şikayet edebilmem için yeterli mi? Nasıl şikayet edebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-02-11-22-13-00-227_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    Screenshot_2022-02-11-22-13-00-227_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    263 KB · Görüntüleme: 207
Son düzenleme:
Kimse bir oyun için ailevi değerlere hakarette bulunamaz.
Mis gibi de bulunuyorlar dostum, aileyi geçtim, ne milli ne de dini değerin kalıyor. Artık milli ve dini değerlere sövmek çok normal bir hale geldi bu ucubeler için. Birini şikayet etsen şikayetin sonuçlanmadan başkası küfür edecek, bunun sonu gelmeyecek. Kişiyi raporlayın, engelleyin. Fazla uğraşmaya hiç gerek yok, boşa uğraş.

Ekran görüntüsü şimdi geldi, küfür Lol'de edilmiş, hiç şaşırmadım. Ailevi ve dini küfürlerin merkezine inmişsiniz zaten.
 
Son düzenleme:
Klasik Türk milleti hocam, herif adını allahoyunda yapmış ne bekliyorsunuz ki, LoL oynuyorum herkes 10 level neden kötü oynuyorsunuz diyor LAN düdük makarnası herkes oyunu öğrenmeye çalıştığı için olabilir mi?
 

Geri
Yukarı