Oyunda küfür edene dava açılabilir mi?

2 küfür ettim kendimi tutamayıp. Bu adamda Discord'dan mesaj yazıp dava açacağını söyledi.
Oyun sonu ekle diyip adama Discord'dan küfür ettiyseniz eğer işi ne kadar ilerlettiğinizin belirtisidir. Adam dava açabilir. Ayrıca ne olursa olsun oyundaki chatten bile adama küfür etmemelisiniz.
(Oyundan küfür ettiğiniz adam Discord üzerinden ''sizi dava edeceğim'' diyemez. Büyük ihtimal hem oyundan sövdünüz hem de oyun sonu bir de adamı discorda çağırdınız, oradan sövdünüz.) Hak etmişsiniz. Umarım dava açar da sizin gibi kendini bilmezler haddini bilir.

Adam oyun içerisinde küfür ediyor sonradan trollemeye başlıyor ve maç sonu Discord gel deyip konuşmamı istiyor. Gittik konuştuk ben aramayı kapatınca küfür edip mesajı sildi ve bende küfür ettim. Tabii ben mesajı silmeyince dava edeceğim falan dedi. Olay bundan ibaret.

Adamı dinleyip 840 rp at hatta 400 rp de fazladan at o zaman dava açmaz.

Adam resmen tehdit ediyor suyuna mı gideyim yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
gittik konuştuk
Hmm.
ben aramayı kapatınca küfür edip mesajı sildi ve bende küfür ettim. tabii ben mesajı silmeyince dava edeceğim falan dedi.
Anlıyorum. Siz de attığınız mesajı silmeyi deneyin.(!) Ablası avukatsa sizi süründürebilir. Silivri soğuktur...
adam resmen tehdit ediyor suyuna mı gideyim yani ?
Kesinlikle. Bir daha da böyle bir şey yapmayın. Daha hüküm giymek için çok gençsiniz... Kendinizi heba etmeyin...

@Xlov1NX Adam size küfrettiyse iş bitmiştir. Mesajını silse bile Discord’un kayıtlarından alınabilir. Ayrıca oyun chatinde de küfretti diyorsunuz. O sizi dava ederse siz de onun yazdığı küfürleri sunarsınız mahkemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…