Oyunda küfür edilen kişinin dava açacağını söylemesi

Benim oyun içi küfürden açtığım 4 dava var.
Nasıl açtın davayı bilgi verir misin? Delil toplama aşaması nasıl gerçekleşiyor? Savcılık nasıl takipsizlik kararı vermedi de iddianameyi düzenledi? Hakaret bir suçtur ve bu hususta açılan her ceza davası zaten kamu davasıdır. Siz suç duyurusunda bulunmayıp yalnızca tazminat davası mı açtınız? Nasıl açıyorsunuz bu davaları? Bu konular hakkında bilgi verirsen forum için de faydalı olur.
 
Oyunda birine küfür ettim bayağı, bir kez cinsel taraflarına da ettim. Tacize de giriyor sanırım. Adam beni sesli konuşmaya çağırdı, çok hırslı ve kızgın bir biçimde dava edeceğini, polise vereceğini söylüyor. Korkuyorum bayağı bir, ne yapmalıyım? Hatamın farkındayım.
Sonuç ne oldu, herhangi bir şey oldumu?
 
Hiçbir şey olmaz diyenlere inanma ve küfür etmemeyi öğren. Benim oyun içi küfürden açtığım 4 dava var. 3'ü şahsıma diğeri ise Atatürk aleyhinde edilen küfür ve hakaretler içeriyordu. Şahsıma edilen küfürlerin 2 tanesi HAGB kararı verildi ve 5 yıl içinde tekrar suç işlerlerse para veya hapis cezasına çarptırılacaklar. Bu 2 kişiden birisi telefonla arayarak özür diledi bu ikisiyle olan sorun bitti. Ama 3. vatandaş pişman değilmiş yine olsa yine küfür ederim demiş o yüzden onunla ilgili dava sürüyor pandemi yüzünden 1 yıldır sonuç alamadık. Atatürk'e küfür eden vatandaşın davasına ben katılamıyorum kamu davası olarak devam ediyormuş muhtemelen para cezası ödeyecek.
Hangi oyunda oldu bu olaylar,
Anlık bir hırsla yaptım, normalde küfür eden bir insan değilim zaten. Yaptıklarımdan pişmanım.
Sonuç ne oldu, herhangi bir şey oldumu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın be birader küfür etmeyin eğer karşınızdaki kişi isterse bayağı ugrastirir sizi ve davayida kazanır bazen blöf yapsalarda bu riske girmeyin derim ben.
 

Geri
Yukarı