Oyunda Kullanılan Ekran Kartı Belleği Normal Mi ?

muhammetk

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşlar Fx 8350 İşlemci , R9 290x, ekran kartına +80 750 Wattlık güç kaynağına, W7 işletim sistemine sahibim Gta 4'ü yükledim ve grafik ayarlarına girdiğimde bu fotoğrafta ki yazıyı gördüm kullanabilir bellek demek sanırsam. Bu değerleri değiştiremiyorum normal değil ama optimize sorunu olduğu için böyle oluyor diye düşünüyorum ama Max Payne 3'te de böyle bir şey gözüküyor kullanabilir bellek 2 oyunda da normal mi yoksa anormal mi ? Arkadaşlar oyunlar orijinal Max Payne 3'ü dah önce kurmuştum ve oyunu oynarken sorunla karşılaşmamıştım.

İşte Gta 4'te bu yazıyı görünce Watch Dogs'a girdim Ultra da oynadım yaklaşık 10 dk. sonra ekranda karıncalanma oldu ve PC kendini kapattı tekrar açmaya denedim ve monitöre görüntü gelmedi ortalama 30 dk. sonra tekrar açtım ve görüntü geldi hiç bir oyuna ekran kartı yanacak korkusuyla girmedim ne yapmalıyım. Daha önce W8.1 Pro kullanıyordum Gta 4'te ki yazılar o zamanda var şimdi format attım ve W7 yaptım ama değişen bir şey olmadı. Şimdi oyuna girsem mesela Max Payne 3'te bu kullanabilir bellek ile fotoğrafta ki ayarlarda oynasam ekran kartı yanma gibi durum olur mu ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Adsız.jpg
Desktop 30-06-2014 22-35-36-47.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pcnin kapanması büyük ihtimalle ısınmadandır bir de bellekler kaç gb merak ettim o sistemde 4 gb ram varsa darboğaz yaşanır zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı