benmuhammed
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 adet ekran kartım var. Ben bir oyunda 1. ekran kartım yerine 2. ekran kartımı kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 adet ekran kartım var. Ben bir oyunda 1. ekran kartım yerine 2. ekran kartımı kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Eki Görüntüle 978944
Zaten otomatik geçiş yapar. Yapamazsa, sağ tık; Grafik İşlemciyle Çalıştır'dan istediğin GPU'yu seçebilirsin.
Tamam teşekkürler. Deniyorum.Zaten otomatik geçiş yapar. Yapamazsa, sağ tık; Grafik İşlemciyle Çalıştır'dan istediğin GPU'yu seçebilirsin. Sende bu da yoksa, Grafik Ayarları'ndan oynamak istediğin oyunu seçip Yüksek Performans (Harici GPU'nun olduğu) seçeneğini seçip oyunu oynamaya geçebilirsin.
Sürekli öyle açmak zorunda kalırsınız hocam kalıcı olması için:Tamam teşekkürler. Deniyorum.
Masaüstünde sağ tık yap > NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarların yönetilmesi > program ayarları > ekle > oyunu ekleyin > program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin > yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi
Sürekli öyle açmak zorunda kalırsınız hocam kalıcı olması için:

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.