Oyunda Logitech F310 Controller Gözükmeme Sorunu

Patates23

Hectopat
Logitech F310 aldım. Fakat oyunlara giriyorum aleti tanımıyor sürekli. Klavyedeyim, bu oyunlarda ben nasıl controllera geçiş sağlayacağım? Lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende F310 kullanıyorum. F310 üzerinde herhangi bir tuşa basınca zaten otomatik olarak tuşları kendisi ayarlıyor. Eğer klavyeye geçmek istersem klavye üzerinden herhangi bir tuşa basınca klavye oluyor. Oynadığım bütün oyunlarda böyleydi.
Birde ayar falan yapmıyorum. Oyuna direk giriyorum, oyun kendisi ayarlıyor tuşları. Oynadığım bütün oyunlarda böyleydi.

Sorunuzu pek anlamadım. F310 gözükmüyor mu? Yoksa klavyeden F310 geçiş mi olmuyor?

Bende F310 kullanıyorum. F310 üzerinde herhangi bir tuşa basınca zaten otomatik olarak tuşları kendisi ayarlıyor. Eğer klavyeye geçmek istersem klavye üzerinden herhangi bir tuşa basınca klavye oluyor. Oynadığım bütün oyunlarda böyleydi.
Birde ayar falan yapmıyorum. Oyuna direk giriyorum, oyun kendisi ayarlıyor tuşları. Oynadığım bütün oyunlarda böyleydi.

Sorunuzu pek anlamadım. F310 gözükmüyor mu? Yoksa klavyeden F310 geçiş mi olmuyor?

Klavyeden F310 a geçiş olmuyor dostum. Neye tıklarsam tıklayayım ayarlayamıyorum. Yoksa benim şansıma girdiğim oyunlar kolu mu desteklemiyor ? Desteklemiyorsa kendi programı ile nasıl tuş ataması yapabilirim mesela w tuşunu koldaki bir tuşa atayım o şekilde oynasam bunu nasıl yapabilirim ?

Görmüyor derken mesela NBA2K17 oynuyorum giriyorum oyuna iyi güzel kol ile kontrol edebiliyorum fakat tuşlar doğru gözükmüyor mesela a tuşu yerine çember içinde 2 yazıyor falan bunu nasıl düzeltebilirim =?

Ben herhangi bir program ile tuş falan ayarlamadım. Kutudan çıktığı gibi bilgisayara taktım. Bu zamana kadar bütün oyunlarda otomatik ayarlardı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Eğer kendiniz ayarlamak istiyorsanız, oyunun seçeneklerinde olan kontroller kısmından ayarlayabilirsiniz. Bazı oyunlarda atıyorum alternatif tuşlar mevcut. Mesela ilerleme w tuşu ise yanındaki kutu boş oluyor oraya tıklayıp F310 üzerinden herhangi bir tuşa basarsanız öyle kalır. Şahsen ben buna hiç gerek duymadım.
Bu çember içinde 2 yazısını nasıl çözeceğinizi bilmiyorum. İlk defa duydum, hiçbir oyunda böyle olmadı bende.
Oynadığınız oyunların desteklememe ihtimali var fakat sizde bütün oyunlarda oluyorsa sorun oyunda olmadığı belli oluyor. Sizde olan sorun çok garip geldi. Biraz araştırma yaptım, elle tutulur bir şey yok ortalıkta.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı