Oyunda saliselik görüntü bozulması

DarkPassenger

Megapat
Daha fazla  
Slm arkadaşlar geçen Wolfenstein The New Order yükledim win7 de kurdum oynadım gayet güzel ve akıcıydı görüntüde hiç bi sorun yoktu format attım win8 yükledim driverları kurdum rest atarken pc pat elektirikler gitti. Oyunu actım başta bazı askerler saliselik mor olup düzeliyor sonra kullnadıgımız karakterin kolu titiriyormuş gibi bozuluyor oda saliselik düzeliyor arada bir oluyor 3dmark fire strike extreme modunda çalıştırdım sorun yok onda görüntü olarak Heaven 4.0da da sorun yok sadece wolfensteinda oluyor diğer oyunlarda denemedim bencmarklarda denediğim için. Kart Asus gtx 660 oc versiyonudur. Ekran kartından mı win 8den mi anlamadım sorunu. Sıcaklıklar normal geldi bana Ekran kartı Max :62 İşlemci max :60

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm arkadaşlar geçen Wolfenstein The New Order yükledim win7 de kurdum oynadım gayet güzel ve akıcıydı görüntüde hiç bi sorun yoktu format attım win8 yükledim driverları kurdum rest atarken pc pat elektirikler gitti.Oyunu actım başta bazı askerler saliselik mor olup düzeliyor sonra kullnadıgımız karakterin kolu titiriyormuş gibi bozuluyor oda saliselik düzeliyor arada bir oluyor 3dmark fire strike extreme modunda çalıştırdım sorun yok onda görüntü olarak Heaven 4.0da da sorun yok sadece wolfensteinda oluyor diğer oyunlarda denemedim bencmarklarda denediğim için. Kart Asus gtx 660 oc versiyonudur.Ekran kartından mı win 8den mi anlamadım sorunu.Sıcaklıklar normal geldi bana Ekran kartı Max :62 İşlemci max :60
Oyundan kaynaklı bir sorun. Aynı sorun bende de var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı