Oyunda ve Chrome'da görüntü bozulma ve çizgi çıkma sorunu

UygarAydoslu

Kilopat
Daha fazla  
Oyunlarda ve Google'da dolaşırken ekranda bozulmalar oluyor. Çizgiler falan çıkmaya başlıyor ardından ekran gidip tekrar geliyor. Oyunlarda ise bu daha fazla yaşanıyor geçen ay içini açıp temizledik ve 1 2 hafta boyunca böyle bir şey olmadı.
Fakat şimdi tekrar başladı, ne yapmalıyım? Oyun oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitöre bağlı kabloyu çıkarıp bidaha tak olmadı başka bir bilgisayarda kendi kablonu kullan o bilgisayardada aynı sorun varsa kablonu değiştir yoksa bir arıza olabilir

Ekran kartinin yanı sıra monitor de kapasitesinin ustunde calistigi zaman boyle problemler yasaniyor diye biliyorum. Ornek olarak 60 Hz'lik bir monitoru 75 Hz'e cekip calistirmak gibi.

İfadeler: MuX
Sıcaklık, bellek kullanımı ve ekran kartınızın çekirdek frekansını paylaşabilir misiniz? Gerçi ısınma kaynaklı olacağını zannetmiyorum. @Orlion hocamın dediklerini uygulayın, olmadı ödünç monitör ile tekrar deneyin.

Bilgisayarı televizyona bağladım sorun devam etti.Farklı bir HDMI kablosunu bilgisayara taktım aynı sorun oldu.Bu ekran kartında sorun var mı demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…