Oyunda veya masaüstü kullanımda anlık takılmalar

• Konuyu başlatan Cem Güney Demirel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 7.963
C

Cem Güney Demirel

Ziyaretçi
Uzun süreli veya şiddetli olmamakla beraber oyun esnasında, masaüstü uygulamalarında veya internet sayfasındayken anlık takılmalar oluyor.

Bu neyden kaynaklanabilir? Konuyla alakalı olabilir diye görev yöneticisi görüntüsünü de ekliyorum.

94236966.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Phenom II X4 965 işlemci, 4 GB RAM, 870A-G54 anakart, 625W PSU, 1 TB HDD, 6950 ekran kartı var.

Hangi oyunlarda takılmalar yaşıyorsun? Bana işlemci ekran karına darboğaz yapıyor gibime geldi.

Eğer tek oyunda yapıyorsa takılmalar, yani güçlü oyunda o zaman darboğaz var. Ancak bütün oyunlarda varsa o zaman ya işlemci çok ısınıyor, ya da bilgisayarda virüs var.

Eğer bütün oyunlarda takılma varsa işlemci sıcaklığını bizimle paylaşır mısın.

Call of Duty 2 MP oynarım genelde, dün masaüstündeyken takılmalar oluyordu ama oyunda bir şey yoktu, bugün ise oyunda da olmaya başladı. İşlemci sıcaklığı boşta 34.5-35 derece ama yüklü durumda da pek aşırı ısınacağını sanmıyorum, yani bugüne kadar ısınma sorunu yaşamadım açıkçası. Az evvel şunu fark ettim 800Mhz boştaki hızı ve 5 saniyede bir 3400Mhz'e çıkıp düşüyor, bu normal midir? Anti-virüs kullanmıyorum ama Webroot ve Microsoft Security Essentials kurulu.

- - - Güncellendi - - -

Acaba mse ile alakalı olabilir mi? Çünkü bir keresinde formattan sonra bu programı kurdum ve normalde sistem açılışında hızlıca masaüstüne gelen bilgisayar Windows ekranından sonra 4-5 dakika bekletir olmuştu ve programı sildikten sonra normal şekilde açılmaya başlamıştı.

MSI kendi sitesinden kendi ürününü bulun ve orda download bölümünden seçin.

Burdan gerekli güncellemeleri yapabilirsin.

Sayfadakilerin hepsini mi kuracağım peki?

- - - Güncellendi - - -

AM3+ olarak görülüyor anakart ama benimki AM3 olanı, zaten başka model yok sayfada. Kurulum dosyaları yine aynıdır heralde?

RAM miktarınızı da yazınız. RAM kapasitesi dolunca takılmalar olabilir. Eğer yeterli ise format atın ve kurtulun derim .
Ben öyle yaptım ve masaüstü simgelerini güzelleştirdim. Çok da güzel oldu.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı