Oyundan atma sorunu Left 4 Deat 2

İyi günler arkadaşlar.

Ben oyunu steam'den indirdim ve açtım. İlk başta sorun yok gibiydi ama sonradan oyuna girdiğimde introdan sonra menüde oyundan atıyor. Sizce bunun sebebi nedir.

- - - Güncellendi - - -

Her hangi bir hatada almıyorum. Menüden atıyor ve steam de kapanıyor. İlk başta hiç bir sorun olmuyordu :/

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 işlemci var ama ekran kartı yok. Oyun ilk başta sorunsuz açıldı. Kasmadan oynadık sonradan bu sorunu verdi.

- - - Güncellendi - - -

Kuzenimin bilgisayarı olduğu için oyuna ne yaptığı hakkında pek bir bilgim yok ama karışmadım. Birden bu sorunu verdi diyor. Ekran kartında veya herhangi parça yetersizliği olsaydı başta açmazdı diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici bir ekran kartınız olmadığı için bu sorunu yaşıyorsunuz. Onboard kartlar pek işe yaramıyor çünkü.

Oyunu indirdim girdim ve rahat bir şekilde oyunu oynadım. Sorun olmadı kasma bile olmadı. Yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün tekrar denedim ve girişte böyle bir sorun oldu. Steam sildim tekrar yükledim girdim sorunsuz ama kapatınca tekrar giremiyorum. Yani her seferinde steam tekrar yüklemem gerekir. Bunun bir çözümü olduğuna inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı