E Emrekctpe Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, son birkaç aydır oyunlardan atma problemi yaşıyorum çözümünü bilen var mı? Yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Merhabalar, son birkaç aydır oyunlardan atma problemi yaşıyorum çözümünü bilen var mı? Yardımcı olabilir mi?
ger08 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Hangi oyun? Nasıl bir hata? Hiçbir şey yazmamışsın böyle cevap alamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS E Emrekctpe Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 ger08 dedi: Hangi oyun? Nasıl bir hata? Hiçbir şey yazmamışsın böyle cevap alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda atıyor. Direkt masaüstüne atıyor bir hata kodu vermiyor. Artı 0 Eksi
ger08 dedi: Hangi oyun? Nasıl bir hata? Hiçbir şey yazmamışsın böyle cevap alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda atıyor. Direkt masaüstüne atıyor bir hata kodu vermiyor.
Ambushhh Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 bende aynı dertten muzdaribim sistemimde kallavi bi sistem oyun faketmeksizin belli bir süre sonra oyundan atıyor ve hata vermiyor araştırmlarımdada hiç bir çözüm bulamadım win 10 denedim gene atıyor Dosya Ekleri 1752677744124.jpg 255 KB · Görüntüleme: 8 Artı 0 Eksi
bende aynı dertten muzdaribim sistemimde kallavi bi sistem oyun faketmeksizin belli bir süre sonra oyundan atıyor ve hata vermiyor araştırmlarımdada hiç bir çözüm bulamadım win 10 denedim gene atıyor