M Mertreina93 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 166 11 Şubat 2020 #1 Oyundan çıkarken siyah erkanda kalıyor, ses geliyor arkada. PC yeniden başlattığımda düzeliyor, driverleri sorunsuz yüklü. Sorun nedir? Dosya Ekleri 1581368989139585711492421993410.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 50
Oyundan çıkarken siyah erkanda kalıyor, ses geliyor arkada. PC yeniden başlattığımda düzeliyor, driverleri sorunsuz yüklü. Sorun nedir?
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 11 Şubat 2020 #2 Mertreina93 dedi: Oyundan çıkarken siyah erkanda kalıyor, ses geliyor arkada. PC yeniden başlattığımda düzeliyor, driverleri sorunsuz yüklü. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzün son güncellemenizde sorun olmuş olabilir. Bu arada oynarken değil de Alt+F4 yapınca sistem çöküyor değil mi? Artı 0 Eksi
Mertreina93 dedi: Oyundan çıkarken siyah erkanda kalıyor, ses geliyor arkada. PC yeniden başlattığımda düzeliyor, driverleri sorunsuz yüklü. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzün son güncellemenizde sorun olmuş olabilir. Bu arada oynarken değil de Alt+F4 yapınca sistem çöküyor değil mi?
KS KS M Mertreina93 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 166 11 Şubat 2020 #3 Evet monitörü açıyorum kapatiyorum öyle düzeliyor sorun neyden olabilir mfgsivaas5880 dedi: Ekran kartı sürücünüzün son güncellemenizde sorun olmuş olabilir. Bu arada oynarken değil de Alt+F4 yapınca sistem çöküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... oyun oynarken sorun yok oyundan cıkarken alt f4 yapınca oluyor normal ekran olmuyor hic bir sey format attım düzelmedi yine Son düzenleme: 11 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
Evet monitörü açıyorum kapatiyorum öyle düzeliyor sorun neyden olabilir mfgsivaas5880 dedi: Ekran kartı sürücünüzün son güncellemenizde sorun olmuş olabilir. Bu arada oynarken değil de Alt+F4 yapınca sistem çöküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... oyun oynarken sorun yok oyundan cıkarken alt f4 yapınca oluyor normal ekran olmuyor hic bir sey format attım düzelmedi yine