Oyundan T.C.'mi ve ailemin T.C.'sini buldular

Burikkk

Hectopat
Merhaba, gece saatlerinde abim CS:GO'da oynarken karşı takıma gelen iki üç hile ile kavga etmeye başlamış ve küfürleşmişler. O kişiler chata benim, abimin, babamın, annemin T.C.'sini ve evimizin adresini atmışlar. Daha sonra da eve bir şey göndereceklerini söylemişler. Bunun sonucunda ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç birsey olmaz ss al siber polise bildir bitirirler işini eğer şikayet etmessen dahada üzerine gelirler

Muhtemelen Steam'deki isminiz ve soyisminiz üzerinden panel aracılığıyla buldular eve bomba ihbarı vb yollarlar.

Polise ihbar edin. Hiçbir şry yapamazlar. T.C. kimlik verilerimiz ve daha bir sürü verimiz internette mevcut maalesef.

Steam'de kullandığınız profilindeki isim soyisimden bulmuşlar muhtemelen.

Hiçbir şey olmaz SS al siber polise bildir bitirirler işini eğer şikayet etmezsen daha da üzerine gelirler.

SS all ziber bolise bildir aynen ya aynen her şey o sekil oluyor değil mi zaten. Hiçbir şey olmaz dostum bilgilerini bulmak buyutulcek bir olay degil. Evine bir şey gonderirlerse ben soylemedim diyorsun bitti. Polislik durum yani mesela sahte ihbar gibi gibi seyler bu sekil seylerdede polise ifadeni veriyorsun avukatinla gorusup mahkemeni aciyorsun.

İnternette isim soyisiminizi kullanmasanız iyi olur özellikle discordda. İsim soyisim ve yaşadığınız ilden kolaylıkla senin ailenin ve sülalenin tcsini bulabilirler illegal bir şekilde.
Direkt steam hesabından bulmuşlar sanırım, oyunda chat a yazmışlar herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…