Oyundan T.C.'mi ve ailemin T.C.'sini buldular

Termux ile Instagram veya diğer platform hesaplarını çalıp sağda solda DC'den buldukları T.C.'ler ile kendilerini hacker sanan veletlerden ibaret kitle onlar kimse bir şey yapamaz merak etme. Kimlikte senin biyometriğin var başka birisi senin adına işlem yapamaz.

Turkiyede Toxic çok Peki bu bilinen tanınan twitch yayinciları yada youtubecılar evinde nasıl rahat uyuyor sabah bir kalkmış evine giren hayranı öpücük atıyor bana hala tuhaf geliyor geçmiş olsun kardeşim

Merhabalar, benzerini bende yaşamıştım hatta bunun hakkında 2 tane konu açtım. TC kimlik no'su ile hiç bir şey yapamazlar boşuna korkmanıza gerek yok hiç bir panelde bir şey yapabilecek kadar bilgi ifşa edilmiyor en fazla yüzünüzü biliyorlarsa e-okulunuza girerler ben zaten insanlarla not paylaşmayı seviyorum diyorsanız güzel bir şey sahte bomba ihbarı vb bu tür şeylere de artık kanmıyorlar benim bilgilerimi bulan çocuk sahte bomba ihbarı gönderdiğini söylemişti olay üzerinden 1.5 ay geçti sırf TC sini buldukları için kendini hacker sanan veledler sonucunda da hiç bir şey yapmıyorlar size verecekleri max zarar ailenizi aramak veya ailenize SMS bomber göndermek. Boşa gözünüz korkmasın 2 kere yaşadım.

İnternette gerçek kimliğiniz ifşa ederseniz bunlar olur. Kendinize sahte Ad Soyad bulun ve internette bunu kullanın.

Adam gibi oynayamıyorsunuz derken anlayamadım ? Açıklamada sorduğunuz soruların cevabı var. Yazılanları doğru düzgün okumadan hemen yorumda bulunmayın.
Yazılanlar? Başlıktakini okurum, konu içeriğini de.. gerisi beni ilgilendirmez. Sonuca bakarım. Sonuçlar ortada.

Hocam isminizi sosyal platformlarında kullanmamaya çalışın ben de bu foruma girerken bu olayları unuttum kendi ismimi girdim iyi ki soy ismimi yazmamışım.

Evet bir hataya düşüp isimi yıllardır bıraktım. Çok sıkıntı değil çoluk çocukla uğraşmaya değmez. Adrese bir şey söylerlerse arkadaşlara güzellik yaparım o zaman

Hocam arkadaşlar kendini siber hacker sanıyorlar çok ileri gitmedikçe takmamak gerekiyor umarım bir polis çocuğuna filan denk gelirlerde günlerini görürler

Hocam tavuk döner siparişi falan gelirse kaçırmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…