Oyundan T.C.'mi ve ailemin T.C.'sini buldular

Bunlar 4 duvar ekran karşısında büyüyen tipler
O kadar olmaya gerek yok internette rastgele karşıma çıktı bir discord sunucusuna girdim. Siteye yönlendirdiler kendi tcme baktım direk ve tüm sülalemin tcsini buldum çok kolay bir şekilde. 14 yaşındaki çocuklar ilgileniyor çoğunlukla bu işlerle.

Class panelci işte

Direkt Steam hesabından bulmuşlar sanırım, oyunda chat a yazmışlar her şeyi.

Sen de neden internette kendi ismini ve soyadini sergiliyorsun? Bu tur sikintilara yol acar tabii ki. Kac yıldır soyleniyor bu tur seyler zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim ülke de ki Siber Güvenlik vs ilgilenen diğer birimler neden Mernis Data olayına el atmıyor. Anlayamıyorum. Adamlar istedikleri kişinin bilgilerini çıkartabiliyorlar. Hatta Telegram grupların da 20 -50 TL arası bir fiyatta sağlıyorlar bunları.

Sen bilgi vermedigin surece onlar bulamaz zaten. Birdahakine dikkatli olursun artik bir yere isim soy isim yazarken. Gecmis olsun.

Zaten Steam'den yazdılarsa Steam'de her şeyleri kayıtlı polise inkarda edemezler kanıtlı çünkü onların yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…